Username *
Password *
Remember Me

- LG Electronics (LG) s Googleom radi na razvoju uređaja LG G Watch koji pokreće Android WearTM šireći tako platformu Android na nosive uređaje. LG G Watch bit će kompatibilan s nizom pametnih telefona s operacijskim sustavom Android i prikazivat će relevantne informacije. Kao jedan od Googleovih glavnih partnera na ovom području, LG planira predstaviti svoj prvi sat s platformom Android Wear u drugom kvartalu 2014 - objavio je LG.

 

SAT

 

LG G Watch s platformom Android Wear bit će prilagođen developerima, a korisnicima će pružiti nabolje iskustvo Googlea. LG-evi inženjeri blisko su surađivali s Googleom od početnih faza razvoja kako bi osigurali da LG G Watch funkcionira savršeno s Androidom Wear. Ovo je četvrti LG-ev uređaj razvijen u suradnji s Googleom nakon Nexusa 4, Nexusa 5 i Google Play Editiona LG G Pada 8.3.

- Mogućnost za suradnju s Googleom na LG G Watchu idealna je prilika za LG da učini sve što je moguće kako bi dizajn i izrada bili vrhunski - rekao je dr. Jong-seok Park, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications. - Uz LG G Watch, LG nastavlja niz uspjeha u području nosivih uređaja koji je započeo prvim na svijetu telefonom u obliku sata sa zaslonom osjetljivim na dodir 2009. i Prada Linkom 2008. Uvjereni smo da ovaj uređaj naprednog dizajna ima potencijal pomesti tržište nosivih uređaja - . Detalji o LG G Watchu s platformom Android Wear, uključujući i hardverske specifikacije, bit će najavljeni u nadolazećim mjesecima.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.