Username *
Password *
Remember Me

Produkt dizajner Kirii Gitman poželio je malo bolji pogled na svoje knjige i usput osmisliti prostor u duhu mobilnih ukrasa – rezultat je viseća „polica“ za knjige, odnosno simpatični, gotovo nevidljivi držači za omiljeno štivo.

 

btb 02


Knjige, kao šareni artikl, same su po sebi ukras, pa sada njegov preuređeni prostor dobiva novu kreativnu dimenziju. No, Gitman ističe i posebnu inspiraciju animiranim filmom The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore, koji ga je potaknuo da razmisli o letećim knjigama i ovu ideju na neki način iskoristi u stvarnom životu. Instalacija By The Book pričvrsti se za strop, a knjige se stavljaju pojedinačno u metalne klipse.

Elementi na taj način djeluju kao da lebde, jer su metalne žice koje ih drže izuzetno tanašne. Kako promijeniti dizajn ovog mobila? Treba samo staviti druge knjige! Da, na ovaj način do izražaja dolaze i ilustracije i fotografije na naslovnici. Cool, zar ne? Idealno za sve one koji vole svoje knjige vidjeti i u nekoj drugoj funkciji osim da sjede na klasičnoj polici i čekaju da ih netko otvori…

 

btb 01btb 03btb 04btb 05btb 06btb 07

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.