Username *
Password *
Remember Me

LG Electronics (LG) najavio je najnoviji sustav kućnog kina koji može običnu dnevnu sobu pretvoriti u privatnu kino-dvoranu. - Sustav kućnog kina BH9540TW unosi gledatelje izravno u središte događanja - rekao je Byung-hoon Min, viši potpredsjednik divizije Consumer Audio Video u kompaniji LG Home Entertainment. - Kao dokaz naše predanosti osiguravanju najboljeg iskustva kućne zabave, ovaj uređaj kombinira najnapredniju tehnologiju zvučnika sa Smart TV platformom jednostavnom za uporabu - .

LG BH9640 1 cr

 

Novi sustav kućnog kina BH9540TW dolazi s 9.1-kanalnim zvučnicima s aramidnim vlaknima snage 1.460 W, funkcijama Smart TV-a i gotovo Ultra HD mogućnostima upscalinga. 9.1-kanalni sustav zvučnika snage 1.460 W osigurava izvrsnu kvalitetu zvuka filmova, TV programa i glazbe. Zvuk se širi u više smjerova, a tu su i subwoofer za duboke i bogate bas tonove te četiri tzv. tallboy zvučnika koji s jedinicama usmjerenim prema naprijed i prema gore osiguravaju superioran zvuk.

 

LG BH9640 2 cr

Konusi zvučnika imaju tanku membranu od aramidnog vlakna. Taj izdržljivi materijal jamči visoku čvrstoću, te otpornost na rastezanje i toplinu, sprečavajući pucanje ili savijanje. Isto tako, ograničava iskrivljenje zvuka i poboljšava njegovu preciznost, tako da LG-ev sustav kućnog kina može reproducirati širok raspon frekvencija.

LG BH9540TW je opremljen LG-evom Smart TV platformom, te korisnicima pruža pristup mnoštvu premium usluga za streaming i aplikacija. Ima i brojne opcije povezivosti, uključujući Wi-Fi Direct, Bluetooth i Miracast za praktičan streaming sadržaja i zrcaljenje zaslona. Tu je i LG Private Sound Mode 2.0, savršeno rješenje za uživanje u sadržaju bez uznemiravanja drugih članova obitelji. Naime, ova značajka omogućava streaming zvuka na pametni telefon te slušanje putem slušalica. U skladu s jednim od najnovijih trendova u kućnoj zabavi, LG BH9540TW podržava i upscaling uz koji je moguće gledati sadržaj u gotovo Ultra HD razlučivosti na kompatibilnim 4K televizorima.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location