Username *
Password *
Remember Me

Inovativna tehnološka rješenja zakoračila su i u svijet romantike - tvrtka iz San Francisca nudi uslugu printanja buketa. Naravno, radi se o 3 D tehnici, a na fotografijama možete vidjeti kako simpatično izgledaju, a i neće uvenuti. Ovo je zajednički projekt DIY zajednice Brit + Co i tvrtke TaskRabbit, koji su za ovo Valentinovo, a i inače, romantičarima odlučili ponuditi nešto drugačije i zabavnije.

love2

Dobra je stvar što se boje mogu mijenjati, tako da u principu kupci sami mogu dizajnirati ovu zanimljivu inovaciju. Autori ideje očekuju mnogo narudžbi, jer u SAD-u je Valentinovo mnogo veći hit nego kod nas, iako je i na ovim prostorima posljednjih godina Dan zaljubljenih sve popularniji. Ako ništa drugo, onda kao idealna potrošačka platforma. Isto tako, sve je popularnije izmišljati nove poklone, jer paleta mogućih poklona dosta je skromna, tu su ruže, srce i bombonjere… Pa se dizajneri trude otkrivati neke nove stvari, a ove je godine među njima i - printani buket. Kažu, po povoljnim cijenama: jedna ruža s mašnom košta 15 dolara, a akcija je na dvanaest ruža, po cijeni od samo 100 američkih dolara.

lovelove3love4love5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.