Username *
Password *
Remember Me

- Okruglog oblika i malih dimenzija, Logitech X100 prijenosni zvučnik pruža kristalno čist zvuk, na uređaje se povezuje Bluetooth vezom, a baterija mu traje i do pet sati. Ima i ugrađeni mikrofon za nesmetano telefoniranje - objavila je danas tvrtka Logitech.

op-logitech-x100-announce-2014-01-450x332

- Napravili smo Logitech X100 prijenosni zvučnik da bismo omogućili intuitivno iskustvo povezivanja i slušanja - izjavila je Danka Prah, regionalni menadžer iz Logitecha. - Kompaktni dizajn ovog zvučnika omogućit će vam korištenje u bilo kojoj prilici i jednostavno bežično slušanje glazbe na uređajima koji podržavaju Bluetooth povezivanje. Možete ga smatrati svojim najboljim pratiteljem i tijekom putovanja - . Logitech X100 prijenosni zvučnik dostupan je u pet različitih boja, a ima i prikladni mikro USB kabel koji omogućuje brzo punjenje kako biste zvučnik mogli koristiti u svim svojim dnevnim avanturama. U prodaji se očekuje u siječnju 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 369 kuna.

logitech-speaker-01-1050x565 cr

Logitech-X100 4 cr

logitech-x100-mobile-wireless-speaker

 

Komentari (1)

  1. njinja_666

bas super izgledaju!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.