Username *
Password *
Remember Me

Volite li se igrati? Ma, tko ne voli! Znaju to i u Logitechu, pa su lansirali PowerShell kontroler s ugrađenom baterijom namijenjen igranju na iPhone 5s, iPhone 5 i iPod touch uređajima s iOS 7 operativnim sustavom. Da biste koristili ovu igraću konzolu, iPhone ili iPod touch uređaj morate umetnuti u kontroler na isti način kao što na mobilnom uređaju postavljate zaštitnu masku. Sve analogne tipke na Logitech PowerShell kontroleru su vam nadohvat ruke i pružaju iskustvo igranja na konzolama.

Custom format POWERSHELL BTY2 StrikeWing Game whtBKGD

Kad mobilni uređaj postavite u kontroler možete vidjeti cijeli zaslon za vrijeme igranja i tako stvoriti maksimalan doživljaj igranja. Zahvaljujući ugodnom obliku kontrolera igranje odsada može trajati puno duže. Ovaj prijenosni kontroler lako stane u džep ili torbu pa ga stoga možete koristiti za igranje u svakom trenutku na svom mobilnom uređaju.


"Osmislili smo kontroler za istinsko iskustvo igranja na iOS 7 mobilnim uređaja", rekao je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer Logitech gaming poslovanja. "Naše istraživanje je pokazalo da 87 % iPhone i iPod touch korisnika igra igrice na svojim uređajima te smo zaključili da je sada pravo vrijeme da predstavimo jedan revolucionarni uređaj za novu dimenziju mobilnog igranja."

Custom format POWERSHELL BTY3 StrikeWing Game whtBKGD

 Dok se vaš iPhone ili iPod touch nalazi u kontroleru imat ćete i dalje pristup tipkama za uključivanje i isključivanje telefona, kameru, zvuk, slušalice i punjač. Kontroler ima 1500 mAh bateriju koja povećava kapacitet baterije vašeg iPhone 5s, iPhone 5 ili iPod touch uređaja, a obje baterije možete napuniti istodobno bez da vadite telefon iz kontrolera. .

Kontroler je kompatibilan s dugačkom listom popularnih igara koje koriste nove mogućnosti iOS 7 operativnog sustava, uključujući Bastion, Fast & Furious 6, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2 HD i Nitro, te s ostalim igrama dostupnim za kupnju na Apple App Storeu.

Cijena i dostupnost
Logitech PowerShell kontroler s baterijom će od danas biti dostupan za online prednarudžbe po preporučenoj cijeni od 99.99 EUR putem  Apple Storea. Proizvod se očekuje kod ostalih svjetskih distributera tijekom prosinca. Za više informacija molimo posjetite gaming.logitech.com  ili Logitech blog.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location