Username *
Password *
Remember Me

Braun na hrvatsko tržište donosi brijaći aparat °CoolTec s inovativnom tehnologijom brijanja. Riječ je o revolucionarnom aparatu za suho brijanje, koji sprječava iritaciju kože i čini brijanje ugodnijim iskustvom. Rezultat temeljitog, učinkovitog i preciznog brijanja je glatka i blistava koža te intenzivan osjećaj ugode nakon brijanja. Namijenjen je za sve tipove kože jer nova aktivna tehnologija hlađenja smanjuje iritaciju hladeći kožu tijekom brijanja pa i najosjetljivija koža može iskusiti izvrsno brijanje. Dodatna prednost Braun °CoolTeca je jamstvo povrata novca u periodu od 100 dana u slučaju da proizvod nije zadovoljio očekivanja kupca.

 

braun1

 

Novi proizvod razvijen je na temelju dugogodišnjih istraživanja tima Braunovih stručnjaka koji pri razvoju proizvoda uzima u obzir potrebe muškaraca pri brijanju, znanstvene dosege te utjecaj brijanja na kožu. Rezultat su inovacije koje brijanje čine ugodnijim i bezbrižnijim jer trenutačno i primjetno smanjuju iritacije među kojima su peckanje, svrbež, crvenilo, zategnutost te osjećaj topline na koži. Vjerojatno tehnološki najnapredniji brijaći aparat za suho brijanje na svijetu, Braunov °CoolTec ističe se preciznošću izrade te savršenom ravnotežom kvalitete, funkcionalnosti i estetike koja će promijeniti način na koji se muškarci briju.

 

braun2

Jedna od inovacija koje sadrži °CoolTec je patentirana „aktivna tehnologija hlađenja” koja učinkovito hladi kožu tijekom brijanja pa je brijanje ugodno te nema neugodnih nuspojava. Dok su proizvodi za njegu kože usmjereni prema poboljšavanju samog postupka brijanja, Braunov °CoolTec djeluje na korijen problema tako što izbjegava povećanje temperature kože koje nastaje zbog brijanja, a time i iritacije, i to bez potrebe za dodatnim proizvodima kao što su gelovi ili losioni. Integrirani sustav hlađenja smanjuje znakove iritacije kože, a rezultat je ugodan osjećaj svježine tijekom i nakon brijanja.

Proizvod preporučuju i brojni stručnjaci, poput dr. Marcusa Maurera, profesora dermatologije i alergologije te direktora istraživanja pri Allergie-Centrum-Charité na Medicinskom fakultetu u Berlinu. °CoolTec je nositelj dermatološkog odobrenja Udruge za zdravlje kože (Skin Health Alliance, SHA), nezavisne neprofitne organizacije koja surađuje s dermatolozima, istraživačima i znanstvenicima koji se bave problematikom njege kože. Certifikat potrošačima jamči da Braun ozbiljno shvaća znanstvena i klinička istraživanja te da stavlja zdravlje kože na prvo mjesto.

 

braun3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.