Username *
Password *
Remember Me

- Reebok i Intersport udružili su snage kako bi ljudima približili fitness i potaknuli ih na vježbanje kroz Reebok FitnessTrainer aplikaciju. Preuzimanjem aplikacije na iTunes ili Google play storeu, dobivate šest tjedana besplatnog pristupa osobnom fitness treneru koji će vam pomoći u osmišljavanju plana treninga i biti vam na raspolaganju sa stručnim savjetima direktno putem telefona ili sms poruka. Bilo da želite izgubiti težinu, održavati tjelesnu formu ili povećati snagu, osobni fitness stručnjak prilagodit će treninge vašim potrebama i motivirati vas u postizanju cilja - objavila je kuća Reebok.

 

2013-Reebok-Chi-Kaze-Women-27s-shoes-white-peach----0-9259-78417

 


- Primarna svrha ove aplikacije je pomoći ljudima u onome što je najteže – zadržati motivaciju! Ovo novo dinamično pomagalo idealna je prilika da korisnici izravno od fitness stručnjaka nauče kako postići svoje krajnje ciljeve, ma kakvi god oni bili. Prepustite se vrhunskim stručnjacima i krenite na aktivno putovanje osmišljeno posebno za vas - . Usluga besplatnog pristupa osobnom treneru uz aplikaciju traje do kraja godine.

 

 

Reebok

Komentari (1)

  1. Chelsea

ovo je super korisna stvar, pogotovo za nas ljenčine :-P kojima je teško zadržati motivaciju... morat ću si skinuti ovu aplikaciju

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location