Username *
Password *
Remember Me

Multimedijalni stereo zvučnici se mogu upariti s tri uređaja u isto vrijeme - zaboravite preštekavanje, žice i dosadne čvorove… Logitech je danas predstavio Logitech Bluetooth zvučnike Z600,  elegantno dizajnirane bežične stereo "stupiće" koji upotpunjuju moderni izgled za Mac i Ultrabook računala. - S ovim zvučnicima možete bez problema streamati glazbu i druge audio sadržaje s računala, smartphone telefona ili tableta. Istodobno, na zvučnik se mogu spojiti tri uređaja, a za prebacivanje je dovoljno pritisnuti tipku za pauziranje na jednom i potom tipku play na drugom uređaju. Ovo su Logitechovi prvi multimedijalni zvučnici koji imaju Bluetooth povezivost – objavila je danas tvrtka Logitech. S tri drivera u svakom zvučniku, ovaj sustav je osmišljen kako bi pružio vrhunsku akustiku za bilo koji prostor.

 

1111 cr


Sastavni dio novih zvučnika je i USB Bluetooth prijamnik. Naime, povezivanje putem Bluetooth veze je moguće, ali neka računala ne dopuštaju audio streaming ili prelazak s uređaja na uređaj. USB Bluetooth prijamnik zato omogućuje bežično povezivanje i s računalima koji ne podržavaju Bluetooth. Osim toga, ove zvučnike možete spojiti na bilo koji uređaj s audio izlazom koristeći 3.5 mm pomoćni ulaz. Diljem Evrope zvučnici će biti u prodaji od kolovoza ove godine, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 eura.

 

2222

 

3333

 

Komentari (4)

  1. njinja_666

divno izgledaju *.*

  Attachment
 
  1. missundaztood

baš su cool
kao neki ukras

  Attachment
 
  1. dunjavk

woow, izgledaju kao da su došli iz daleke budućnosti

  Attachment
 
  1. amarie66679

aaaaaaaaaa i ja želim ovakve zvučnike! stvarno izgledaju futuristički!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.