Username *
Password *
Remember Me

Posljednjih godina naši su mobiteli i tableti postali neizostavni dio naše svakodnevice, non-stop ih nosimo naokolo, i to u raznim futrolama – naši sve veći i osjetljiviji aparati trebaju dobru zaštitu. A kako je danas svijet opsjednut visoko estetiziranim predmetima, tako nerijetko i od futrole očekujemo ne samo da je pametna i da štiti od udaraca i ogrebotina, već da bude i atraktivna! Ako još k tome poželimo pronaći neku koja odgovara našem stilu, da bude posebna, to je malo teži zadatak.

 

ooooo cr

 

No, uvijek je tu stari dobri E-bay na kojemu možemo naći sve i svašta... Ipak, u istom se "problemu" našla i super zvijezda Kate Moss. – Moj mobitel i tablet postali su dio svijeta modnih dodataka, i želim da budu posebno odjeveni. Kad sam shvatila da tu postoji rupa, da nedostaje lijepih futrola, prihvatila sam prijedlog kuće Carphone Warehouse za koje ću osmisliti liniju upravo tih sitnica na koje donedavno nismo ni obraćali pažnju - .

 - Već par mjeseci radimo na projektu i ponudit ćemo kolekciju techno-accessories. Malo smo se raspitivali kod klijenata, i shvatili smo da su mnogi razočarani skromnom ponudom tih stvari. Radimo na dizajnu koji se nalazi na granici tehnologije i mode, a Kate Moss je savršena da dovršimo posao – istaknuo je Julian Diment, šef marketinga kuće  Carphone Warehouse. Kolekcija će se na tržištu naći već ovo ljeto, ali i u njihovom online shop-u


Foto: kampanja za nakit David Yurman

 

y1

y2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location