Username *
Password *
Remember Me

LG ostaje vjeran svom karakterističnom dizajnu na ovogodišnjem Mobile World Congressu (MWC) predstavljanjem Optimus L-serije II. Uspješna L-serija sada uključuje estetiku suvremenog dizajna i inovacije koje unapređuju original prodan u više od 10 milijuna primjeraka u prvih 10 mjeseci. Filozofija dizajna L-serije II uključuje četiri nova elementa dizajna: Seamless Layout, Laser Cut Contour, Radiant Rear Design i Smart LED Lighting na tipki za povratak na početak.

1

L-serija II nudi i prošireni set praktičnih značajki, uključujući i one jedinstvene za LG-eve pametne telefone - QuickMemo, Quick Button i Safety Care. QuickMemo omogućava korisnicima dijeljenje napomena pisanih rukom na zaslonu, dok je uz Quick Button moguće personalizirati hotkey za pokretanje bilo koje aplikacije – primjerice kamere, preglednika, glazbenog playera ili čak aplikacije QuickMemo. Safety Care nudi tri opcije: prosljeđivanje hitnih poziva, obavijest o nekorištenju telefona te obavijest o lokaciji koje se mogu programirati kako bi se u slučaju opasnosti jednostavno moglo kontaktirati nekog iz kruga najbližih. Korisničko je iskustvo kod Optimus L-serije II poboljšano uz IPS zaslon visoke razlučivosti i bateriju povećanog kapaciteta. Isto tako, verzija pametnog telefona sa utorima za dvije SIM kartice (Dual SIM) omogućit će korištenje uređaja u poslovne i privatne svrhe.

1

Imat će jedinstvene LG-eve značajke kao što su QSlide i QuickTranslator. Informacije o dostupnosti Optimusa L3II s 3,2-inčnim QVGA IPS zaslonom i baterijom od 1.540 mAh te Optimusa L5II s većim 4-inčnim WVGA zaslonom i baterijom od 1.700 mAh bit će dostupne naknadno.

Ključne specifikacije Optimusa L7 II:
•    Čipset: dvojezgreni takta 1 GHz (Qualcomm MSM8225)
•    Memorija: do 4 GB eMMC / 768 MB RAM / Micro SD
•    Zaslon: 4,3-inčni WVGA IPS
•    Kamera: glavna 8.0 MP s LED bljeskalicom / prednja VGA
•    OS: Android 4.1 Jelly Bean
•    Baterija: 2.460 mAh
•    Dimenzije: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm / Dual sim: 122,2 x 66,6 x 9,7 mm

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location