Username *
Password *
Remember Me

Ako tražite pametan uređaj s nastavcima koji ujedno suše i oblikuju kosu, onda bi novi ProCare HP8656 mogao uistinu pojednostaviti vaše jutarnje i večernje beauty rituale. 

1295

Naprednom tehnologijom EHD dizajnirani su nastavci za ravnomjerno raspoređivanje topline koji maksimalno štite kosu od pregrijavanja što joj omogućuje da ostane zdrava i sjajna. Uređaj se može pohvaliti i tehnologijom iona koji sprječavaju stvaranje elektriciteta, regeneriraju kosu i čine je glatkom, a samim time pojačavaju njezin sjaj. Za dodatnu njegu i zdravu kosu zadužene su četkice presvučene keramikom koje sprječavaju pretjerano isušivanje.

Termo četka širokog je promjera od 38 mm što ju čini idealnom za oblikovanje glatkih i valovitih frizura. Dodatne pogodnosti uključuju plosnatu četku i posebne nastavke za povećanje volumena pri korijenu, te uski usmjerivač za završetak frizure.  

CIJENA: 499 kn

GDJE KUPITI: U svim Elipso, Robot, Technomarkert i Bitechnique trgovinama.

333

Komentari (2)

  1. njinja_666

uuuuu. jako mi se ovo svida *.*

  Attachment
 
  1. Carrie

je i nije tak skup, ak veli da radi sve kaj pise..

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.