ZVONO SUKNJA // zašto je tako PRAKTIČNA na visokim temperaturama? I na moru i u gradu.

  Zvono suknja ima super prednosti: lepršava je, lagana i udobna. Osim toga, može se nositi svaki dan, od jutra do večeri, na kavu i na posao. Kad visoke temperature postavljaju uvjete, odgovori joj i kontriraj – laganom zvonolikom, suknjom (kad zapuše vjetrić, čak i hladi). Uz nju, nema šanse da se noge kuhaju.

  Dužina je idealna i za klimatizirane urede, jer prekriva koljena te čak ponekad ide i do gležnja.

  MOHITO
  MOHITO

  Ima više načina kopčanja – na traku kao wrap dress, na gumbe ili jednostavno na gumu. Neke su i plisirane, jer taj način slaganja tekstila uvijek donosi poseban čar i eleganciju pri pokretu te njezina slava ne jenjava iz sezone u sezonu… Neko vrijeme bile su hit plisirane u srebrnim tonovima, a sada su to u uzorku marame. Iako, i ta srebrna izgledat će genijalno uz svaki zalazak sunca!

  Ako je suknja maxi kroja, bolje će izgledati s potpeticama ili laganim cipelama na vezanje koje daju dojam visine. Neka gležanj bude otvoren ili tek omotan tankim trakicama. Tu su dobre i razne tenisice, a navečer – ljetne kaubojke!

  Oko struka može biti i neki fora remen u kontrastnoj boji ili optočen aplikacijama... Ipak, deblji crni remen najbolje će istaknuti struk. I dalje se svako malo pojave one prozirne suknje ispod kojih će dobro izgledati tajice, traperice ili naprosto neki dobar body, posebice za večernji izlazak.