ZORAN MRVOŠ // torbe od visokokvalitetne EKO kože za oni koji vole SMART DIZAJN

  Dizajner Zoran Mrvoš godinama je radio minimalizam s naglaskom na funkcionalnost, a sada je taj princip iskoristio u dizajnu torbi. S vremenom je potpisao niz kolekcija inovativne i chic odjeće, no sada je vrijeme za nešto drugo.

  Predlaže nekoliko modela torbi te ističe da se svaki može nositi na više načina. Crna je kod njega uvijek imala posebno mjesto, kreativnost tamnih ploha fascinira ga godinama.

  mrvos2

  - Torbe su rađene od eko kože, riječ je o ručnom radu koji je baza svakog mog dizajna – najavljuje Mrvoš.

  Kreacije nemaju detalja, ukrasa niti logotipa te su savršene za sve one koji žele nešto jednostavno i funkcionalno.

  - Glavna karakteristika novih kolekcija, koje će uskoro biti dostupne i na webshopu, je visokokvalitetna eko koža, ali i nekoliko oblika i s dimezija, kao što su pismo, velika torba i ruksak – istaknuo je autor.

  mrvos33

  Mrvoš, koji cijeni inovativan dizajn, radi torbe u malim kolekcijama te planira nastaviti karijeru kao autor modnih detalja održivog načina izrade.

  Modna scena danas voli autore koji potpisuju minimalističke, smart kolekcije za sve koji žele nešto praktično.

  mrvos423

  Sve je jača scena malih brendova s čijim je autorima lako stupiti u kontakt te naručiti nešto po mjeri, odnosno željama.

  Mrvoš se inače bavi i uzgojem pasa. Iako je kinologija bila njegov hobi, tijekom pandemije je prerasla u biznis, no ipak je odlučio ponovno krenuti u modne vode.

  Predstavio je i kampanju, koju potpisuje fotografkinja Matea Smolčić Senčar, model je Vanda Dučić, a make-up je radila Sanja Agić.

  mrvos1