ZEPTER HYPERLIGHT EYEWEAR // tehnologija i koncept jedne od najvećih inovacija u svijetu sunčanih naočala

  Svijet naočala ulazi u novu fazu, zahvaljujući velikom otkriću. Naime, za to je zaslužna hiper svjetlosna optika kroz koju prolazi svjetlo te se pretvara u hiper harmonizirani svjetlosni kompleks nazvan Quantum Hyperlight.
  - Optika je premazana slojevima Fulerena C60. Za otkriće Fulerena zaslužni su znanstvenici Harry Kroto, Richard Smalley i Robert Curl, koju su za to 1996. godine dobili Nobelovu nagradu – objasnili su u Zepteru. Ova je inovacija svijet naočala uvela u novu fazu, donoseći olakšanje svima koji ih nose.

  zepter 2022 53

  Slavna kompanija Zepter ponosna je na inovaciju – HyperLight naočale štite od štetnih zraka svakog umjetnog osvjetljenja, sunčeve svjetlosti i svjetlosti elektronskih uređaja. Ovo tehnološko otkriće zauvijek je promijenilo svijet naočala.

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Hyperlight Eyewear su izradene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  Kvantna Hipersvjetlost nastaje prolaskom bilo koje svjetlosti kroz Quantum Hyperlight Optic leće, pozitivno utječe i na vid i na funkcioniranje mozga, što doprinosi općem poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, a time i optimalnom funkcioniranju organizma.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1 Copy

  Tijekom evolucije, čovjek se adaptirao na difuznu sunčevu svjetlost, kao i na visoko-energetsku UV i visoko-energetsku vidljivu svjetlost. Ove svjetlosti drže nas u konstantnom stanju pune pripravnosti, pa se protiv njih borimo ili skrivamo te smo stalno pod stresom.

  Ove naočale odgovaraju svakome, ističu u Zepteru te predstavljaju žensku, mušku i dječju kolekciju.

  HyperLight naočale predstavljaju inovativno i stylish rješenje za bolje funkcioniranje i vida i mozga, jer blokiraju štetno zračenje, a ujedno ga i pretvaraju u poželjan, optimalan spektar Kvantne Hipersvjetlosti jedinstveno idealne simetrije, identične biološkim strukturama.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER11 Copy

  Quantum HyperLight Optic leće su jedinstvenih karakteristika i vrhunske kvalitete izrađene po švicarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih leća: osmišljena su zbog vašeg boljeg zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda. Tako daju svoj doprinos misiji: osjecaj se bolje, živi bolje.

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:
  Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narancasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagodene prirodnoj osjetljivosti oka
  Omogucavaju bolju oštrinu slike
  Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utjecu na povecanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  Utjecu na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela).

  z11


  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:

  Zaštitni sloj s obje strane stakla.
  Hidro i oleofobni premaz omogucava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako sečcisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine s obje strane stakla.
  Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu s Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala s različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  Tvrdi sloj (HC) se kombinira s anti-refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  Fulerenski sloj s obje strane stakla
  · Stakla CR 39

  zepter kids

   z1

  zepter 2022 3 Copy

  z12

  PR TEMA