ZEPTER HYPERLIGHT EYEWEAR // najpopularnije svjetske sunčane naočale s inovativnom tehnologijom

  UV zračenje utječe na zdravlje oka, jedna od važnih uloga sunčanih naočala upravo je zaštita vida. Nadalje, tu je visoko-energetska plava sunčeva svjetlost koja također škodi zdravlju, stoga su leće koje Zepter predlaže izuzetno inovativan i moderan, svima potreban detalj koji je mnogo više od modnog. Zasloni kojima smo okruženi te putem kojih konzumiramo sve sadržaje utječu na naše oči.

  the 0201bn 02

  Sve češće vidimo kompanije koje kombiniraju zdravstvene benefite s estetikom i dizajnom, a Zepter je jedna od njih. Ova nova, moderna niša modnih dodataka koji imaju niz benefita dio je scene koja podrazumijeva i istraživanja i rada u laboratorijima - a rezultat su naizgled stylish detalji koji imaju niz prednosti.

  the0103bn

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Hyperlight Eyewear su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  zepter143 Copy

  Quantum HyperLight Optic leće su jedinstvenih karakteristika i vrhunske kvalitete izrađene po švicarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih leća: osmišljena su zbog vašeg boljeg zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda. Tako daju svoj doprinos misiji: osjećaj se bolje, živi bolje.

  tk1150 details

  Kvantna Hipersvjetlost nastaje prolaskom bilo koje svjetlosti kroz Quantum Hyperlight Optic leće, pozitivno utječe i na vid i na funkcioniranje mozga, što doprinosi općem poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, a time i optimalnom funkcioniranju organizma.

  zepter

  Za to je zaslužna hiper svjetlosna optika kroz koju prolazi svjetlo te se pretvara u hiper harmonizirani svjetlosni kompleks nazvan Quantum Hyperlight. Optika je premazana slojevima Fulerena C60. Za otkriće Fulerena zaslužni su znanstvenici Harry Kroto, Richard Smalley i Robert Curl, koju su za to 1996. godine dobili Nobelovu nagradu.

  zepter1122 Copy

  • Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:
   Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
   Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
   Omogućavaju bolju oštrinu slike
   Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
   Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
   Utiču na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  zepter13123

  • Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:
   Zaštitni sloj sa obje strane stakla.
   Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
   Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
   Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
   Fulerenski sloj s obje strane stakla
   Stakla CR 39

  zepter11

  PR TEMA