Želiš li postati STILIST ili DIZAJNER INTERIJERA? // Mirjana Mikulec otvara Školu dizajna

    Kako urediti interijer, kako stilizirati prostor? Ova i druga stručna znanja polaznicima će u Školi Dizajn Interijera Mirjana Mikulec dati tim arhitekata, a edukacije kreću ove jeseni. - Potaknuta sve većim interesom javnosti za dizajn interijera, kao i za edukaciju u ovoj branši, krenula sam u ovaj projekt koji mi predstavlja veliki izazov. Namjera nam je bila da ljubiteljima interijera koji žele znati više i profesionalno se baviti interijerima pružimo znanje i konkretne vještine koje će ih osposobiti za uspješno bavljenje sve popularnijim zanimanjem stilista i dizajnera interijera - objasnila je Mirjana Mikulec dodajući kako je program koji nudi škola odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

    Foto Rajna Raguz


    Prva akademska godina nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja i stjecanje zvanja stilista interijera, a druga zvanje dizajnera interijera. U novouređenom prostoru u središtu Zagreba, u Žerjavićevoj 19 polaznici će o tajnama stiliziranja interijera, kroz predavanja i praktične vježbe, moći učiti od arhitekata s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i dizajniranju prostora. - Naši će predavači otkriti polaznicima tajne lijepih, odvažnih i funkcionalnih interijera, i, što je još važnije, prenijeti svoje bogato znanje koje je uz naše iskustvo glavni adut ove škole, koja će polaznicima omogućiti da budu doista spremni za bavljenje ovim poslom - zaključuje Mirjana Mikulec.

     Foto Rajna RaguzFoto Rajna RaguzFoto Rajna RaguzFoto Rajna RaguzFoto Rajna RaguzFoto Rajna RaguzFoto Rajna RaguzFoto Rajna Raguz