ZAGREBAČKI MOST HENDRIX ima svoj nakit // ADRIANO NOKAJ posvetio je simbolu metropole preslatke ukrase inspirirane atrakcijom

  Zagrebački Hendrix jedan je od simbola urbanog Zagreba, a upravo je tom zelenkastom šetačkom mostu preko Save zagrebački dizajner nakita Adriano Nokaj posvetio jednu od linija za vlastiti brend Nonokai Jewellery. Nakit izgleda super cool, dizajn je autentičan, izgleda kao da je most doslovno smanjen. 

  hendrix2

  - Hendrix kolekcija nastala je iz ljubavi prema Zagrebu i njegovoj urbanoj kulturi koja postupno jenjava, odnosno biva zamijenjena nekim sterilnim okolišem. Dakle ovo je jedan monobrend posvećen Zagrebu – izjavio je Nokaj.

  hendrix1

  Naravno, logično je da ovako nešto cool postane – suvenir metropole.

  - Vrijeme će pokazati hoće li postati suvenir Zagreba, ali svakako predstavlja osvježenje u ponudi zagrebačkih suvenira kada se radi o nakitu. Trenutno je kolekcija dostupna putem webshopa ili u Lapidariumu (Pavla Radića 10, Zagreb) a uskoro će biti u još nekoliko trgovina – dodao je autor.

  Kolekcija je dostupna u dva materijala, srebro i mjed kako bi se postigla dva cjenovna ranga. U ponudi su trenutno narukvice i prstenje, a uskoro i privjesci i naušnice.

   hendrix33hendrix54hendrix83hendrix98