ZAGREB DESIGN WEEK // u Akademiji likovnih umjetnosti od danas do 11. rujna

  Značajan hrvatski festival dizajna po prvi put održat će se na jednoj od najljepših lokacija u centru Zagreba, Akademiji likovnih umjetnosti. Traje od 6. do 9.11.2022.

  REGALERIJA cr

  REGALERIJA

  Središnja zgrada ALU-a koju je 1895. započeo graditi Herman Bollé, zajedno s velikim Parkom skulptura, bit će pretvorena u pozornicu za predstavljanje dizajna. U interijeru akademije imat ćemo priliku razgledati brojne izložbe, a u Parku će se organizirati filmske projekcije, predavanja, paneli, radionice i partyji.

  METODA 4

  METODA

  Tema ovogodišnjeg festivala dizajna — Limitless / Bez granica proslava je ponovnog okupljanja i slobode kao neizostavnog dijela kreativnog procesa nakon više od dvije godine ograničenja.

  U svijetu vrlo ograničenih resursa, razmišljanje izvan okvira i bez granica ključno je za inovacije i poboljšanje društva. Cilj nam je podržati razvoj kreativnosti uz razumijevanje da učenje i stvaranje nikada ne prestaju i da nema granica u osmišljavanju bolje budućnosti. Otvaranjem prema različitostima, cilj je podržati puni potencijal projekata i prikazati najbolje kreativne prakse iz cijelog svijeta - javlja Zagreb Design Week.

   DIZZCONCEPT 1

  DIZZCONCEPT

   

  Supermarket budućnosti

  SUPERMARKET BUDUĆNOSTI