Yamamay Beachwear / put oko svijeta

  Nova kolekcija divnih badića Yamamay predstavljena je kao put oko svijeta u mikro kostimima. - Putovanje kreće od Cancúna u Meksiku, gdje Miss Universe Gabriela isler nosi capsule kolekciju Yamamay za Miss Universe - objavila je danas poznata modna kuća. - Sljedeće odredište je plaža Tulum s još jednom latino i mediteranskom ljepoticom, Angelom Martini, koja predstavlja asortiman sa sjajnim i ručno vezenim teksturama. Poznati brazilski modni dizajner Amir Slama nastavlja uspješnu suradnju s Yamamayom, donoseći originalnu Beachwear liniju koja kombinira bikini i jednodjelne kupaće kostime - .

   

  Gabriela Isler za Yamamay image 1Miss Universe Gabriela Isler


  - Turneja se nastavlja do Brazila: Bossa Nova i predivne šetnje obalom pozadina su najšarenijeg dijela Yamamay kolekcije, uključujući širok izbor „Brasileras“ japanki za nju i za njega. Yamamay je dizajnirao nešto posebno i za mlade djevojke: kolekcija „I Love Y“ je osvježena resicama, cvijećem, animalier uzorcima te okružena plavim nebom i kristalnim morem Miami Beacha. Posljednji, ali ne i manje važni, mnogobojni stilovi za muškarce dostupni su po pristupačnoj cijeni: uz kamuflažni uzorak i pruge, širok je izbor jednostavnih komada idealnih za kombiniranje sa šarenim pamučnim majicama - .

  Putovanje oko svijeta završava na Maldivima gdje predivne Alessia Reato, Patricia Manfield i Alessia Ventura uživaju u pustolovini na najljepšim plažama svijeta noseći originalan i senzualan Yamamay kupaći asortiman.

   

  Alessia Reato Patricia Manfield i Alessia Ventura za Yamamay image 2

  Angela Martini za Yamamay image 1Angela Martini za Yamamay image 3

  Angela Martini

  Angela Martini za Yamamay image 5

  Angela Martini za Yamamay image 6Gabriela Isler za Yamamay image 2Gabriela Isler za Yamamay image 3Gabriela Isler za Yamamay image 4Gabriela Isler za Yamamay image 5Gabriela Isler za Yamamay image 6Gabriela Isler za Yamamay image 7