Women's Week / zvijezda na jedan dan

  Ljubav između cipele i žene postoji već nebrojeno godina, a Ledenko tu romansu njeguje tek pola stoljeća: naš poznati brend iza kojeg stoje supružnici Ivan i Sandra donose svoje nove stilske vizije. A kako se pozabaviti i vidjeti u novom svijetlu? Naša dizajnerica Katarina Džale osmislila je projekt Wall of Femmes u sklopu kojeg njezine klijentice dobivaju snimanje i tretman poput modela s naslovnice… Pravi modeli još jednom hodat će na Fashion.hr-u čije se 21. izdanje očekuje od 15. do 19. ožujka na Zagrebačkom velesajmu.

  Ledenko 2

  - Cipele Ledenko ručno su izrađene od birane i najkvalitetnije kože te su one autentičan hrvatski proizvod. Aktualna kolekcija cipele nameće ženstvenost i eleganciju s naglašenim detaljima kao što su resice i čipka – ističe poznati obučarski par.  

  Ledenko 3

   

  Domaća modna dizajnerica Katarina Džale u sklopu svoje modne kuće Katarina Džale Soul Fashion je predstavila jedinstven projekt Wall of Femmes, kojim je ženama koje nose njezine haljine omogućila da budu vide sebe u drugom svjetlu - projekt svakoj ženi koja posjeduje neku od haljina iz njezine kolekcije omogućuje sudjelovanje u vlastitoj modnoj kampanji.

  Sa Wall of Femmes snimanja
  Katarina Džale i njezina ekipa sa snimanja Wall of Femmes

  Snimanja se odvijaju dva puta mjesečno, a prvu godinu uspjeha projekta obilježiti će u siječnju iduće godine velikom izložbom snimljenih fotografija na kojoj će pokazati kako su te vedre, optimistične i sretne žene, one koje čine bolju Hrvatsku. U međuvremenu su sve fotografije izložene u showroomu Katarina Džale Soul Fashion u Berislavićevoj ulici u Zagrebu.

   

  BIPA FASHION.HR 15 19 2016 2

  U pet dana Fashion.hr-a predstavit će se Envy Room, Ivica Skoko, Ivica Klarić, ELFSI, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Felja, Hedra design by Ana Jagić, Ana Bogdan, Aman, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, Gala Marija Vrbanić i Robert Sever.