Women's Week / žena s bisernom naušnicom

  Biseri su vječni ženski prijatelji - The secret of pearls ime je nove kolekcije našeg brenda nakita Coquille kojeg potpisuje Tena Vodopija. Jednako ženstveni potpis ostavljaju novi mirisi Giorgio Armani Sì Rose Signature, Signorina Misteriosa Salvatore Ferragamo te Diptique Eau des sens i Rosaviola. Nježan je negliže paralelna inspiracija u svijetu haljina - predlažu ih brojne kuće kao i poznati brend za donje rublje Yamamay. A kako istrenirati tijelo i pripremiti ga za ljetne avanture predstavio je Reebok na aerobik konvenciji održanoj protekli vikend na Zagrebačkom velesajmu.

  DSCF3924 cr


  Coquille - The secret of pearls: u prostorima dramskog kazališta Gavella snimljena je kampanja za novu kolekciju bisernog nakita, inspirirana sentimentalnom pričom o Lunji i Mazi - skitnici i dami.

  DSCF3913 cr

  - Coquille nakitom želim izraziti izvornu profinjenost i ljepotu svake žene - objašnjava dizajnerica i osnivačica branda Tena Vodopija. - Dama si zbog onoga što nosiš u sebi, a ne na sebi - a posebnim komadom nakita ta se ljepota ističe i zaokružuje. Dama je samosvjesna žena koja u sebi kultivira najbolje od života. Prava dama ne boji se svoje divlje i razigrane strane, a svaka žena u sebi nosi i skitnicu, tražiteljicu; ona riskira mudro, ljubi strasno, bira kvalitetno i živi svoju posebnost - . Fotografije potpisuje Sanjin Kaštelan.

   

  longtallsally 1011691446036370 cr

  Negliže, kao simbol ženstvenosti, pojavljuje se ove sezone kao forma brojnih haljina. (Long tall Sally, prshots)

   

  Yamamay kimono tamno plavi 275 kn
  Lice za novu Yamamay kolekciju je Rocky Barnes: radi se o kreacijama za opuštanje, negližeima i čipkastom donjem rublju.

  Rocky Barnes za Yamamay image 1 cr

   


  Giorgio Armani Sì Rose Signature otvara proljetna svježina prožeta bergamotom i mandarinom. Lepršavi akord frezije prekrasno se stapa s esencijom crnog ribiza Neo Jungle. Dva ružina apsoluta u srcu mirisa stvaraju opojni bouquet. Latice su obogaćene irisom i osmantusom. Cijena: 50 ml 672 kn.

  si rose sig


  Signorina Misteriosa Salvatore Ferragamo: kompoziciju su kreirali parfimeri Sophie Labbe i Nicolas Beaulieu. U vrhu se nalaze svježe i gorke arome divlje kupine i nerolija. Cvijet narandže i senzualna tuberoza doprinose orijentalno – voćnom mirisu. Pačuli daje sofisticiran štih, dok pjena od crne vanilije obilježava bazu parfema. 50 ml 616 kn

  SIG MIST CMYK

   


  Nova avantura u Diptyque svijetu zove se Eau des Sens: vitalnu energiju ponudio je neroli još neodvojen od grančice i korijena. Prisutnost nijanse gorke naranče ovdje se čini neophodnom. I kad nam se učini da smo uhvatili glavni smjer, iznenade nas tajnoviti drvenasti slojevi. Ovdje izranjaju ginger i borovnica, dok začinski sve skupa oplemenjuju pačuli i anđelika.

  diptique modus


  Diptyque ima i limitirani miris Rosaviola u suradnji s dizajnericom Olympiom Le-Tan. Rosaviola se sastoji od nota ljubičice, maline, irisa i kože.

  diptique rosaviola cr

   


  Prošlog je vikenda, na ovogodišnjim Danima ljepote i fitnessa na zagrebačkom Velesajmu, održana međunarodna fitness konferencija. Tom su prilikom Reebokovi domaći i globalni partneri, te prijatelji s područja funkcionalnog treninga Les Mills i Street Workout: Jose Martinez, Lisa Stefani, Lorenzo Sommo, Nicola Rossi, Orlando Lopac, Ivona Forenbaher, Tihana Duchene, Matea Knez, Valnea Augustinčić, Matija Dujnić, Jerome Schaaf, Ines Sviličić Petrić i Ana Petrić, svoju energiju prenijeli na sve posjetitelje kroz brojne radionice, seminare, testiranja proizvoda i predavanja.

  Ana Matejak Iva Šulentić Tomislav Jurak
  Ana Matejak, Iva Šulentić i Tomislav Jurak

  Lana Jurčević Parkour Freerunning
  Lana Jurčević @ Parkour & Freerunning