Women’s Week / svemirske ikone i sanjive poruke

  Pomno stilizirane serije, čije su dame uređene na onaj uvjerljivi, autentičan način, izuzetno su zanimljive (poput Mad Men), stoga producenti donose novu sagu, ovoga puta osuprugama američkih astronauta. Serija The Astronaut Wives Club napravljena je po knjizi Lily Koppel, a radnja je smještena u vrijeme space utrke u pedesetima i šezdesetima. Žene svemirskih letača poručuju - putuj na Mjesec -, a jesenski Replay kaže follow your dreams. I Guess donosi jesensku kampanju – u ponudi su skinny traper i dekoltirane tunike!  

  AWC Key Art Embed


  Astronaut Wives Club: glumice JoAnna Garcia Swisher, Odette Annable, Dominique McElligott, Erin Cummings, Azure Parsons, Yvonne Strahovski i Zoe Boyle. Utjelovile su supruge najvećih američkih junaka koji su prije više od pola stoljeća sudjelovali u misiji Mercury i sudjelovali u intenzivnom programu NASA-e.

   

  ast wife club

  Fokus serije su žene, njihov lifestyle i stil odijevanja, stoga možemo očekivati uvjerljivu kostimografiju i prateći make-up, frizure... Kostime slaže majstor Eric Daman koji je radio i Gossip Girl kao i The Carrie Diaries.

   

  ReplayFW2015-16 Look Book Woman 6

  Replay kao brend prepoznaje važnost korištenja ekološki prihvatljivih materijala, stoga možemo reći da je Replay prijatelj prirode, što potvrđuje i nova kolekcija izrađena od umjetne kože i krzna. Četiri glavne teme nove kolekcije su: Contemporary Vintage, D-signer, Back to Black, Essential.

   

  Guess-Fall-Winter-2015-Campaign-001

  Za ovu jesen Guess nam predstavlja modnu kampanju s poznatim svjetskim modelima Grace Elizabeth, Bojanom Krsmanović, Silviom Tolu i Mattom Trethe, snimljenu u vili u meksičkom gradu Todos Santos i baru u El Triunfo. Kampanja tradicionalno nastala pod palicom izvršnog i kreativnog direktora Guessa, Paula Marciana, i snimljena od strane poznate modne fotografkinje, Kayt Jones, prikazuje zavodjive Guess modele u opuštenim i bezbrižnim pozama na uzbudljivom putovanju kroz Meksiko.

  ReplayFW2015-16 Look Book Woman 19

  Replay

  Replay FW2015-16 Woman W3143A 000 70359 010 85000 kn kn

  Replay

  Replay FW2015-16 Woman W3678C 000 21940 001 50000 kn cr

  Replay