Women's Week / nakit, plaža, more…

  Sve nekako asocira na bezbrižne dane – Anita Dujić osmislila je nakit Juno, u znaku malih, efektnih detalja, Adidas je napravio novu StellaSport kolekciju koja naprosto zove na trčanje, dok Palmers i Yamamay imaju ideje za ronjenje... 

  juno3 cr

  - Inspiracija i želja za svojom vlastitom linijom nakita se javila kada kod nas nisam uspjela pronaći ono što želim nositi. Juno čine nježni, sitni komadi od srebra, koralja i slatkovodnih bisera koji su istovremeno vječni, a opet u trendu. Glavna poveznica je crveni konac kojeg sam ponijela iz Kine, a predstavlja sreću, blagostanje i ljubav. Volim vjerovati da određene stvari utječu na naš tok misli i tjeraju nas da budemo pozitivni, a to je i glavna poruka Juno nakita – veli simpatična Anita. Fotografije potpisuje Karmen Poznić, kosu i make-up Ivica Palinić.

  juno2

  Adidas donosi bezbrižnost kalifornijskih ljeta u novoj StellaSport proljeće/ljeto 2016. kolekciji namijenjenoj mladim urbanim djevojkama koje vole aktivan život sa stilom. Kolekcija se sastoji od širokog asortimana odjeće i modnih dodataka poput šilterica, čarapa, dokoljenki, torba i ruksaka. 

  Key Model 2 cr

  Korištena je i inovativna Climastorm tehnologija koja omogućava da urbane avanturistice budu nezaustavljive i neovisne o vremenskim uvjetima. Poznata adidasova Climalite tehnologija u sportskim grudnjacima i tajicama omogućava prozračnost i u uvjetima iznimnih vrućina.

  Key Model 3 cr

  Cure iz Adidasa lete i plešu, dok one rone i plivaju: duboko tropsko more posjetile su kolekcije Palmers i Yamamay. Radi se o novim atraktivnim badićima koji dolaze u niz varijanti, jarkim bojama, animal printu i monokromatskim crno-bijelim opcijama za svaki stas.

  01 Palmers Black Summer SS16 cr
  Palmers

  ROCKY 03
  Yamamay

  yamamay
  Yamamay