Women's LIFE / život je chillanje

  S kokosovim koktelom u ruci sve je nekako ljepše – dobar badić nosi se na Reserved kampanji, a praktičan model ima i nova kolekcija Palmersa. Hit je sunce i hit su sunčane: Willow Smith chilla na kampanji za Chanel, a Sting ima nešto zabavnije, šarene modele. Na akciju nas zovu Reebok i Nike – nakon dnevne sieste, ljetnim se sportovima bavimo ujutro ili navečer, dok je šetnja privlačna u svako doba dana, naročito ako je u hladu okruženom šumom...

  F15 160229 Reserved 1117 cr
  Reserved - crno-bijeli badić + slatki slamnati šešir. Gore Reserved, dolje Palmers

  Palmers sesir za plazu 189 kn

   

  02 Palmers Wild Knot SS16

  Pleteni detalji u army tonovima @ Palmers

  F09 160229 Reserved 0735


  Idemo, tko je izdržljiv? Testirajte se uz nove Reebokice CrossFit Nano 6.0. Najnoviji model pruža stabilnost i kontrolu zahvaljujući anatomskom ležištu za petu koje zajedno sa Kevlar materijalom doprinosi izdržljivosti. - Stalne inovacije su srž razvoja Reebok tenisica za CrossFit. Raznovrsna ponuda proizvoda koja je vrijedna poštovanja i koja cijeni napore CrossFit sportaša diljem svijeta – to je ono što nam je bitno i vjerujemo kako će Nano 6.0 upravo to postići“, izjavila je Inga Stenta, Senior direktor za razvoj brenda Reebok.

  Nano 6 0 Instore Banner FTW

  Gornjište – potpuna zaštita od 360 stupnjeva koju pruža Kevlar materijal.
  Središnji dio – napravljen od termo-poliuretana zaštitne obloge za vrhunsku stabilnost sa R55 Rebound Reebok tehnologijom, jamči znatno veću udobnost i ublažava kontakt stopala sa podlogom.
  Donji dio/potplat – MetaSplit proširenje na prednjem dijelu stopala i fleksibilni utori za optimalnu pokretljivost i povećanu stabilnost, savršeni su spoj pri podizanju tereta i dinamičnim pokretima.

   

  Liberty Air Max 1

  Tennis anyone? Wimbledon je počeo, a mi se brusimo na nove Nike tenisice. Kolekcija NikeCourt x Liberty ima slatki uzorak Dawn Meadow s divljim cvijećem koje raste po britanskim divljim i slobodnim vrtovima, ali po idiličnim ruralnim poljima. Ručno naslikan cvjetni pejzaž, inspiriran botaničkim crtežima arhiva Liberty, krasi šest klasičnih silueta: NikeCourt Tennis Classic predvodnica je kolekcije, a slijede je Air Zoom Vapor 9.5, Air Max 1, Air Rift, Benassi Slide i Cortez.

  Liberty Tennis Classic cr

  CHANEL Eyewear FW 2016 17 ad campaign picture by Karl Lagerfeld

  Frčkava Willow odmara se u Chanel naočalama - kampanja za jesen 2016. Fotkao ju je Karl Lagerfeld.

  STING SS4903 568X FRONT 82000kn

  Da više ne žmirkamo: u bojama ljeta dolaze nove Sting sunčane naočale - radi se o crvenim i plavim tonovima, a tu su i slatke potpuno prozirne...

   

  STING SS4903 581B FRONT 82000knSTING SS6536V 880A FRONT 67000kn

  reserved