Women's LIFE / Matein USPJEH, miris SVJEŽINE, festival CHIC, zona za CHILL...

  Ovaj tjedan u fokusu nam je Matein parfemski san – dokaz kako je moguće uspjeti i dohvatiti zvijezde (naravno, uz puno posla), zatim jedna toaletna voda u znaku najsvježije svježine te dvije oaze chillanja. Jedna je glasna, tehno festival, druga mir i tišina.  

   aqua celestia

  Parfemi Matea Nesek

  Iako sam po formalnom obrazovanju informatičarka, posao u struci nije me previše zanimao. Oduvijek su me interesirali mirisi, a kako sam uz sve to i strastvena golferica, moja je želja bila osmisliti parfem koji bi odgovarao životnom stilu golfera, te koji bi imao dugotrajnu auru s obzirom na to da se golf igra po nekoliko sati. Godinama sam radila na svom projektu iz snova - izjavila je Matea Nesek koja danas potpisuje 13 luksuznih parfema za žene i muškarce.

  aqua celestia
  Matea Nesek - mirisi nose njezino ime


  Odlukom Mohammeda Juma Buamaima, potpredsjednika i izvršnog direktora golfa u Dubaiju, Matea Nesek Driver Intense EDP za žene i muškarce bili su dodijeljeni kao ekskluzivan VIP poklon golf igračima na dva vrlo prestižna golf turnira u Emirates Golf Clubu u Dubaiju. Parfemi su dizajnirani za igru i prilagođeni životnom stilu golfera: odabirom najkvalitetnijih sastojaka stvoren je luksuzan golf parfem, a na bočici parfema nalazi se 12-karatna zlatna gravura. Matea je ponosna na ostvarenje snova - priču uskoro nastavlja Bath and Body kolekcijom.

   

   

   aqua celestia

  Novi miris Francisa Kurkdijana

  S Aqua Celestijom, Francis Kurkdjian je dao novi oblik svježini, u mirisu se sjedinjuju note - limeta iz Meksika, hladna menta iz Engleske i crni ribiz iz Burgundije. U zajedništvu formiraju svježe, šarene i izdašne top note u kombinaciji sa sunčanim sjajom cvijeta Mimoze iz Provanse i nebeskim šapatom mošusa.


  Novi miris pridružuje se mirisima Aqua Universalis i Aqua Vitae u kolekciji Aqua mirisa. Tri mirisa interpretacija su Kurkdjianovih različitih lica svježine vode, jednog od vitalnih elemenata zemaljskog života. Cijene: edt 70 ml 980 kn, 200 ml 1690 kn, krema za tijelo 200 ml 414 kn.
  Ekskluzivno u prodaji u parfumerijama Martimex (Trg bana J. Jelačiča 11, Vlaška 70b, Ilica 73).

   

   aqua celestia
  Super festival chic - hipi tunika i platneni ruksak / Topshop

  Festival #WELOVESOUND

  Hrvatska urbana scena elektroničke glazbe od ovog je vikenda bogatija za novi glazbeni festival #WELOVESOUND: open air party novog glazbenog festivala održat će se u subotu, 3. lipnja od 12 do 24 sata na prostoru sportskog parka Mladost na Savi. Jedan od veterana svjetske glazbene scene Timo Maas, ususret dolasku u Zagreb najavio je spektakl uz glazbena iznenađenja. Uz njega na proljetnom zagrebačkom zraku nastupit će i DJ-ica tINI, a tu su i domaćoj publici dobro znani Valentino Kanzyani, Enzo Siragusa, Homeboy i Jogarde.

   

   aqua celestia

  JARUN - chillanje usred zelenila...

  Otvorena je IKEA proljetna zona za chillanje na Jarunu (Jarunska obala bb, blizu Aquariusa), kojom brend želi potaknuti svoje sugrađane na boravak u prirodi i inspirirati ih rješenjima za vanjske prostore – opustite se u oazi do 18. lipnja.