UNBOXING YALEA // novi brend naočala ima FANTASTIČAN BOX u boji puderasto roze, djeluje super ženstveno i elegantno

  Unboxing je, priznajmo, poseban užitak, naročito ako se radi o nekom posebnom komadu. Uostalom, divno je imati u rukama neku kutiju koju otvaramo kao da su u njoj najskuplji dijamanti – naravno, ono unutra nam je super važno. Ovakav box ima Yalea, novi ženski brend naočala, koji je nedavno predstavljen u Poreču.

  y4

  Osim okvira, a izabrala sam one zlatnog tona, super tanke i metalne, s bijelim elegantnim detalje, tu je i fina futrola. Nije teška, što je dodatan bonus, jer te kutije znaju biti baš glomazne.

  y1

  Sve je fino, elegantno, dojam je savršen. Njihova je boja ona lososa, znaju da taj kolorit u nama izaziva osjećaj ljepote, ta nijansa pristaje svima te se, naravno, nalazi i na njihovim modelima naočala.

  y2a

  - Novi brend Yalea osmislio je kreativni tim sastavljen uglavnom od žena, a namijenjen je zreloj i svjesnoj ženskoj publici koji ima za cilj istaknuti njihovu ljepotu, uokvirujući njihovo lice elegantnim i nježnim okvirima - objavio je brend.

  y6

  - Yalea, novi brand sunčanih i dioptrijskih naočala ima za cilj promicati suvremene žene podupirući njihovu slobodu izbora, njihove talente i nagraditi njihovu osobnu ljepotu. Ideja koja stoji iza dvije žene koje su odlučile prihvatiti brand Yalea dodatno ističe na taj etos - Cindy Crawford i Bianca Balti – nisu samo likovi, već su stvarne žene – objavila je De Rigo, kompanija koja je ujedno vlasnik ovog novog brenda.

  y5

  y2

  y323

  y3

  y32323

  y233

  y344