Twins / Kraljice u muzeju

  Iako je, ističu autori kolekcije Damir Begović i Domagoj Štimac, a.k.a. modni dvojac Twins, kolekcija inspirirana pričom o Kraljeviću i prosjaku, kreacije nipošto nisu skromne - čak je i gruba juta dobila raskošan oblik, te se veže mašnom od baršuna. Kampanja nove kolekcije koja je predstavljena na Cro-a-Porteru krajem prošle godine, obiluje brojnim delikatnim elementiima kao što su goblen, svila i baršun, a nijanse su kao stvorene za urbane kraljice: naglasak je na bordo, zlatnoj i drugim bogatim tonovima…

  TWINS 6

  Zlatna dugmad glavni je element ukrašavanja na monokromatskim površinama, dok su one šarene u znaku motiva iz sfere religije i prirode. Oblicima Twinsi naglašavaju ženstvenu siluetu naglašenog struka, te ističu da je kolekcija osmišljena za žene koje - ne izlaze iz kuće bez dobre štikle! Očito je - ovo je još jedan modni brend na našoj sceni čiji ćemo rad s veseljem pratiti! 

  A kako izgleda dan u životu kraljice koja je posjetila zagrebački Muzej za umjetnost i obrt, otkrile su manekenke agencije Talia Model: Željka Bartolić, Valentina Kuzmić, Diana Radan, Katarina Mamić i Dora Hrvoj. Fotografiju potpisuje Jakov Baričić, dok se za make-up pobrinula Ivana Mlikota. Kreacije Twinsa možete pronaći u butiku u Mesničkoj 2.

  TWINS 1TWINS12TWINS 2TWINS 3TWINS 4TWINS 5TWINS 7TWINS 8 cr

  TWINS 9TWINS 11