TWINS // inovativna KONSTRUKCIJA na ramenima, sjaj teksture i moćna silueta

  Damir Begović i Domagoj Štimac i dalje imaju funny komentare na majicama (Prada, rad, Croatia!), kako su neki dan predstavili na Fashion.hr pisti Zagrebačkog velesajma, no njihova konstrukcija ono je što privlači pažnju. Zanimljiva ramena koja se dižu pa presavijaju, što podsjeća na Haute couture tehnike, ono je najinovativnije u njihovoj novoj kolekciji.

  TWINS1

  - Na ovoj jakni smo napravili raglan rukav koji je konstrukcijom produžen i presavijen u kragnu. To je naša interpretacija osamdesetih i devedesetih - rekao mi je Damir.

  Ramena su moćna i na rozom kaputu, srebrnoj haljini i bijeloj vunenoj jakni, dok su hlače dobile krila i podsjećaju na army divu koja nosi veste. Teksture su sjajne i elegantne, a suprotstavljaju se vesti od trenirke i tako dobivaju urbani cool dojam.

  TWINS1

  Street wear ulazi u glamuroznu sferu i smješta se u kombinacije sa sjajnim, elegantnim komadima, od jutra do mraka i obrnuto! Jer, party styling podiže raspoloženje, čak i u sivim danima...

  TWINS1

  - Paleta tonova je zagasita s elementima futurizma srebrne svile i zlatnog brokata. Od čistih formi do raskošnih nabora, TWINS vizija moderne žene fokusirana je na luksuz od jutra do mraka kroz besprijekorno iskonstruirane vunene kapute, poslovna odijela, kostime, haljine i suknje maxi, midi i mini dužine te ženstvene kombinezone. Kombiniramo street wear s elegantnim komadima poput suknje koja priziva stari cuh couturea – istaknuli su Twinsi.

  TWINS1

  Ženstvenost je naglašena siluetom pješčanog sata - a ovdje i nježnim tonovima vanilije, s daškom glittera...

  TWINS1

  Tu su i cool dnevni komadi poput pletenog kaputa s uzorkom riblje kosti, koji podsjeća na devedesete, ali i fluidni komadi te boho suknje kosih linija.

  TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1TWINS1