Top tip / kako izabrati idealnu vjenčanicu?

  Iskusni modni dizajner i autor bridal kolekcija donosi idealnih top 5 savjeta za odabir idealne vjenčanice, prema njegovom iskustvu: Ivan Alduk gotovo svakodnevno radi s mladenkama pa zna o čemu priča. Stoga, ako se pripremate za veliki dan, provjerite što vam poručuje! Alduk osim toga donosi aktualni lookbook vjenčanica za 2016.godinu kojeg potpisuje fotograf Ino Zeljak. Pred objektivom je novo lice iz Talia models agencije – Lara Spajić. Make-up potpisuje Mihaela Dodić, a frizuru Ksenija Martinović Krpan za Keune Akademiju.

  alduk bridal2016 8


  1. Informirajte se – pošaljite mail ili poruku na Facebook page dizajnerima i raspitajte se za cijene i rokove izrade. Mnoge mladenke od dizajnera očekuju napuhane cijene, a najčešće su pristupačnije nego što očekujete.

  2. U proces potrage vjenčanice krenite najranije šest mjeseci prije datuma samog vjenčanja. To je sasvim dovoljno da isprobate različite modele, pronađete savršenu i da se ona na vrijeme izradi za vas.

  3. Kada krenete s isprobavanjem vjenčanica, u potragu povedite jednu do dvije najbliže osobe. Razmišljajte da oni koje vodite u svojoj pratnji trebaju olakšati proces odabira i biti u mogućnosti staviti vas i vaš modni ukus na prvo mjesto.

  alduk bridal2016 1

  4. U samom showroomu, nemojte si dati nemogući zadatak da morate probati apsolutno sve modele vjenčanica. To će također unijeti samo zbunjenost i otežati proces odabira. Iznesite svoje želje, isprobajte ono što ste zamislile, ali i nešto što vam dizajner toplo preporuči na licu mjesta. Možda je baš ta, koju niste ni pogledale, vaša buduća vjenčanica.

  5. Ne zamarajte se trendovima – vjenčana haljina u kojoj ćete se osjećati ugodno, nesputano i lijepo, a kasnije i odlično izgledati na fotografijama pravi je odabir. Krute podstave, kolutove, sjajne tkanine koje šire te nisko rezane korzete s kičastim, plastičnim kristalićima zaobiđite u širokom luku.

   

  alduk bridal2016 2alduk bridal2016 4alduk bridal2016 6alduk bridal2016 7