The One / nova Oriflame kolekcija

  Fuzija modnih i beauty trendova poslužila je kao inspiracija za novu Oriflame kolekciji koja će se svako malo, sezonski ili mjesečno nadopunjavati novim proizvodima. - Nastala je kao rezultat pomnog istraživanja i osluškivanja želja Oriflame članova, a osmišljena je da bi savršeno odgovarala svim njihovim potrebama. Navedena kolekcija će u Hrvatskoj biti dostupna od početka travnja - objavio je danas Oriflame na prezentaciji u zagrebačkom restoranu Matis.

   

  nijanse The One ruževa

  The One kolekcija sadrži preko 30 inovativnih, modernih i raznolikih make-up proizvoda za kreiranje željenog izgleda kako biste što lakše i praktičnije naglasili individualnu ljepotu. Bojama i teksturama moguće je kreirati mnoštvo različitih izgleda, od dramatičnih do modernih za svaki dan do izražajnih koji će trajati cijelu noć. Kolekcija se sastoji od tri podkolekcije: Svakodnevna ljepota, Snažan dojam i Dugotrajan izgled.

   The One Colour Impact palete cr

  Oriflame je s novom kolekcijom bio i službeni make-up pokrovitelj modnog dodađanja Mercedes Benz Fashion Week Stockholm 2014, a slična se suradnja nastavlja i tijekom Moscow Fashion Week.

  Kolekcije
  Snažan dojam: Uz proizvode iz ove podkolekcije postiže se glamurozan izgled koji obećava  osjećaj snage i  samopouzdanja. U liniji je i Volume Blast maskara koja trepavicama daje mega volumen za dramatičan, prodoran pogled!  

  Svakodnevna ljepota: Svi sanjamo o tome da izgledamo besprijekorno u svakodnevnim situacijama, bilo da idemo na posao, pijemo kavu s prijateljicom ili obavljamo kupnju. Proizvodi iz ove podkolekcije nude savršena rješenja za predivan izgled svaki dan. IlluSkin tekući puder te IlluSkin korektor daju koži prirodan sjaj i prekrivenost te čine podlogu idealnu za svakodnevni izgled.

  Dugotrajan izgled: Oriflame shvaća važnost dugotrajnog make-upa i to je razlog zašto proizvodi iz ove podkolekcije neće iznevjeriti. Savršeni su za žene užurbanog stila života jer traju cijeli dan i možete se pouzdati u njih.  Long Wear lakovi za nokte otporni su na pucanje i traju do 14 dana.

   

  linija The One Illu Skin korektora i Illu Skin pudera cr

  The One Volume Blast maskara otvorena 5290 kn cr

  The One Power Shine  zbirno cr