Techmania / prvi pametni ormarić

  Sve oko nas je pametno a mi sve... mudriji? Aha, sada nam je i noćni ormarić postao smart. Na Indiegogo traje kampanja za Curvilux, ormarić koji ima sve što nam je do sada nedostajalo. Ima gornje (na primjer za čitanje stare dobre papirnate knjige) i donje osvjetljenje koje se pali kad ga mi naštimamo, a naravno tu su i USB utori za punjače, kao i bežično punjenje u samoj podlozi.

  features charge ffice2


  Ladica se može zaključati i to preko mobitela odnosno njegove aplikacije. Možete si naštimati i jutarnje svijetlo, buđenje u vrijeme po želji – upali mu se lampica onako lagano, da ne bude previše stresa. Provjerite koje sve prednosti ima ovaj mali pametni ormarić koji, naravno, može ići i u dnevni ili dječju sobu. Ovako nešto nam stvarno treba, valjalo bi odmah naručiti barem tri komada!

  Pametni je namještaj već u pogonu – neke kompanije imaju stolove s površinom za bežično punjenje, no to je daleko od komercijale jer je obično takav dizajn još uvijek dosta skuplji od svakodnevnog. Curvilux projekt razvija se oko godinu dana i nakon brojnih testova sigurnosti i izdržljivosti proizvod je spreman osvojiti svijet i opametiti nam interijer.

   

  colors hgeey7Curvilux bottom light wrmcjxapp and watch evyfdgfeatures lights dfhgwhsmart home dqgrmxsunrise 3 fg5ittusb charger 1 mmnd1ywood tones kps1u9