SUPER DESIGN TRIO u suradnji // MUUTO x MODUS x BRIGADA u zajedničkom konceptu divne skandinavske dizajnerske priče

  - Kao svojevrsni dugogodišnji ambasador za Muuto u Hrvatskoj, Modus design shop pozvan je i počaščen sudjelovanjem u zajedničkom projektu "Domestic Lab". Radi se o instalaciji koja je osmišljena u Brigadi i postavljena u njihovom izložbenom prostoru kao Pop up showroom za Muuto i Modus – izjavila je Nina Fiolić, vlasnica legendarnog zagrebačkog design storea Modus. Pop up je u Brigadi u Centru Kaptol.

  MODUS MUUTO BRIGADA2

  Tako je nastao zanimljiv eksperiment i suradnja Brigade, Muuta i Modusa.

  MODUS MUUTO BRIGADA3

  - Htjeli smo naglasiti povezanost svih kolekcija i ideju koja se proteže od samih početaka, a to je naglasak na funkcionalnost. Mi smo održivi brend i to također se vidi, tu su neke tople boje, no uglavnom imamo estetiku kombiniranja 'dusty' tonova. Danas kad zajedno stavimo jedno pored drugog, vidi se nastavak priče jer se ne vežemo za trendove, već imamo vlastiti izričaj, sve stvari funkcioniraju zajedno – izjavila je Ilaria Bacila, Regional sales manager for the Balkan area za Muuto, na jučerašnjem otvorenju u Centru Kaptol.

   

  @dubravkapz #kaptolcentar #design #interiors #muuto #modusdesignshop #brigada ♬ GASLIGHT - INJI

   

  Muuto je predivan skandinavski brend koji donosi sve ono što ih karakterizira – estetika, funkcionalnost, umijeće izrade i konkretan 'user friendly' dizajn.

  MODUS MUUTO BRIGADA1

  - Proširujući ovo nasljeđe naprednim materijalima, tehnikama i hrabrim kreativnim razmišljanjem, naša je ambicija pružiti nove perspektive skandinavskom dizajnu. Zapravo, naše ime, Muuto, dolazi od muutos, što znači nova perspektiva na finskom. Ručno biramo vodeće suvremene dizajnere koji su snažni tumači naše filozofije i kombiniraju svoje talente sa strastvenim Muuto kreativnim timom – objavljeno je.

  MUUTO

  Ovaj postav, kreativni izbor Muuto proizvoda iz Modusove ponude gostuje u Brigadi od 15.09. do 29.09.2022.

  MODUS MUUTO BRIGADA7

  - Zanimljiv mi je taj novi doživljaj Muuto proizvoda, novi način, nova perspektiva koja je rezultirala novim konceptom. Ova suradnja i gostovanje potvrda je naše vizije o mogućem novom suživotu, o dizajnu kao poticaju za novu komunikaciju – zaključila je Nina.

  MODUS MUUTO BRIGADA26

  MODUS MUUTO BRIGADA4

  MODUS MUUTO BRIGADA5 cr

  MODUS MUUTO BRIGADA6