SUNČANE NAOČALE // vrhunska kreacija u najljepšim tonovima žute, plave i smeđe

  Od boja koje laskaju stilu te nam pašu uz razne dnevne i večernje kombinacije svakako su žuta, plava i smeđa. Upravo ti tonovi imaju impresivno mjesto na modnoj sceni te se referiraju na klasiku koja odgovara mnogim tipovima lica.

  Kad tome prirodamo smart okvire, priča postaje još zanimljivija. Smeđa je simbol fine klasike, plava asocira na more, a žuta na sunce – ovi su tonovi s punim pravom pri samom vrhu trendova već desetljećima. Upravo njih bira Zepter u svojoj sada već super popularnoj Hyperlight kolekciji koja je u samom vrhu stilova za ovo proljeće i ljeto.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER

  No, tu je bonus za stil – imaju izuzetan patent koji je sunčane i naočale za dnevno nošenje vinuo u sam vrh inovacija.

  Kvantna Hipersvjetlost nastaje prolaskom bilo koje svjetlosti kroz Quantum Hyperlight Optic leće, pozitivno utječe i na vid i na funkcioniranje mozga, što doprinosi općem poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, a time i optimalnom funkcioniranju organizma – javljaju iz kompanije Zepter čiji je novi tehnološki dizajn zauvijek promijenio scenu modnih dodataka.

   

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER1

  Današnja modna scena u suradnji s tehnologijom donosi novitete koji daju podršku našem zdravlju, ali i raspoloženju te nas štite i čine odmornima. Ovo je primjer kako modni dodatak postaje daleko više od estetski uređenog i dotjeranog predmeta.

  - Razvili smo metodu kojim transformiramo ove vrste svjetlosti u svjetlost koja je blagotvorna za naš organizam. Hyperlight Eyewear su izrađene prema našoj patentiranoj tehnologiji kao zamjena za naočale za sunce, jer blokiraju UV i visoko-energetsku plavu sunčevu svjetlost. Istovremeno, djeluju relaksirajuće, poboljšavaju koncentraciju i štite od štetnog utjecaja plave svjetlosti koju emitiraju LCD ili LED ekrani – objašnjavaju u Zepteru.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER3

  Za to je zaslužna hiper svjetlosna optika kroz koju prolazi svjetlo te se pretvara u hiper harmonizirani svjetlosni kompleks nazvan Quantum Hyperlight. Optika je premazana slojevima Fulerena C60. Za otkriće Fulerena zaslužni su znanstvenici Harry Kroto, Richard Smalley i Robert Curl, koju su za to 1996. godine dobili Nobelovu nagradu.

  Ove naočale odgovaraju svakome, ističu u Zepteru te predstavljaju žensku, mušku i dječju kolekciju.

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER6 Copy

  Quantum HyperLight Optic lece su jedinstvenih karakteristika i vrhunske kvalitete izrađene po švicarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih leća: osmišljena su zbog vašeg boljeg zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda. Tako daju svoj doprinos misiji: osjećaj se bolje, živi bolje.

  Karakteristike Hyperlight Eyewear naočala:

  Transformiraju UV i visoko-energetsku plavu svjetlost u zeleni, žuti, narančasti i crveni dio spektra vidljive svjetlosti
  Transformiraju plavu LED svjetlost u svjetlost koja je ugodna oku (što dovodi do relaksacije). Transformirana UV i plava visoko-energetska svjetlost optimalno su prilagođene prirodnoj osjetljivosti oka
  Omogućavaju bolju oštrinu slike
  Optimiziraju funkcije mozga (harmoniziraju EEG signale)
  Reguliraju rad neuro endokrinih sistema; utječu na povećanje nivoa serotonina i reguliraju odnos serotonina i melanina (smanjuju depresiju i nesanicu)
  Utječu na biološki sat - cirkadijani ritam (reguliraju krvni tlak i temperaturu tijela)

  HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER65


  Stakla Hyperlight Eyewear naočala imaju visokokvalitetne premaze:

  Zaštitni sloj s obje strane stakla.
  Hidro i oleofobni premaz omogućava zaštitu od ogrebotina i produžava vijek trajanja stakla. Lako se čisti i ima antistatičku komponentu koja odbija čestice prašine sa obje strane stakla.
  Osam patentiranih jonskih premaza. U skladu sa Ioncoat K+ postupkom, osam slojeva materijala sa različitim indeksima prelamanja nanosi se na stakla u vakuumu. Ioncoat K+ smanjuje refleksiju svjetlosti na manje od 1%, čime se postiže bolja oštrina slike.
  Tvrdi sloj (HC) se kombinira sa anti refleksnim i superhidrofobnim slojem, produžava vijek anti refleksnog sloja te omogućuje dodatnu zaštitu od površinskih oštećenja.
  Fulerenski sloj s obje strane stakla
  Stakla CR 39

  the 0201bn 02z3z4zepterzepter 2022 9 Copyzepter 2022 44