SUMMER_chic // ENVY ROOM donosi element resica kao početak i kraj nježne dinamike novih ljetnih delicija

  Nikica Ivančević i Vjeko Franetović nedavno su putovali Španjolskom, gdje su ih očarali elementi resica, elementi tamošnje divne etno odjeće. Sada su te sitne trake jedan od fokusa novih prijedloga za ljeto te poglede privlače na dugim šalovima, inovativnim kragnama i rubovima.

  925STUDIO ENVYROOM 2022 11

  Jedan od top komada kolekcije je korzet u obliku lepeze, koja je također u sklopu flamenco plesa i kostima, prisutna u španjolskoj etno odjeći. Ovaj divan komad odjeće djeluje poput vala koji se širi gornjim djelom tijela te ga prekriva na senzualan način. Volani, odnosno valovi, napravljeni su od guste čipke koja djeluje vrlo ženstveno i artistički.

  925STUDIO ENVYROOM 2022 14

  Tu je i maurska keramika, također prisutna u tradiciji Španjolske, njezin motiv ističe se na korzetiranim haljinama koje grle tijelo na mekani način.

  925STUDIO ENVYROOM 2022 8

  - U fokusu modne priče za recentnu toplu sezonu, sačinjene od čipke, svile i viskoznog cadyja, iznova su haljine u mini i maksi dužinama. Lepršave su i lagane, upotpunjene resama i šarmantnim naborima, dugim šalovima ili zavodljivo otkrivenim leđima. Posebno efektno izgleda dvobojni kombinezon s gornjim dijelom u formi lepeze i ležernim plavim hlačama vrlo širokih nogavica, a u kolekciji, osim haljina, pozornost privlače i zanimljivi kompleti – javlja dvojac.

  Imaju i kreativno odijelo – sako je kratki, a oko struka se veže spojenim trakama ili na ovratniku ima veliki šal. S resicama, naravno.

  925STUDIO ENVYROOM 2022 6

  Dolje su hlače široke forme, sve skupa ističe se i divnim floralnim motivima osvježavajućih citrusnih boja.

  925STUDIO ENVYROOM 2022 9

  Fotografije eNVy room kampanje za toplu sezonu na ušću Neretve snimio je fotografski tandem Karla Jurić i Ive Trojanović s kojima modni dvojac surađuje već dugi niz godina, a u ulozi modela je Magdalena Šušnjara.

  925STUDIO ENVYROOM 2022 2

  Tu je i element koji nose muškarci - plesači flamenca. Crvena svilena traka oko struka simbol je dinamike njihova stila.

  925STUDIO ENVYROOM 2022 5

  925STUDIO ENVYROOM 2022 12

  925STUDIO ENVYROOM 2022 4

  925STUDIO ENVYROOM 2022 1