STYLE & SUN // mega izbor sunčanih modela prestižnih brendova - Police - Philipp Plein -Yalea - Furla i Fila

  Nove kolekcije Police, Furla, Yalea, Fila i Philippe Plein za sezonu proljeće/ljeto 2022 sadrže veliki raspon nijansi za svaki stil i osobnost, od glamura do sportskog minimalizma. Kolekcije donosi kompanija de Rigo. 

  Kompanija DeRigo osnovana je 1978. godine kao mala zanatska tvornica u području Belluna, a u posljednjih 40 godina pozicionirala se kao jedan od globalnih lidera u dizajnu, proizvodnji i distribuciji naočala. Zajedno s kućnim brendovima Police, Sting i Lozza, tvrtka je proizvela naočale za Trussardi, Carolinu Herrera, Furla te brojne druge, distribuirane u gotovo 80 zemalja kroz 16 komercijalnih podružnica i preko 100 neovisnih distributera.

  Police

  POLICE u svojoj muškoj kolekciji i dalje ostaje vjerna svojim povijesnim korijenima, ali s pogledom na budućnost.

  Ikonski stilovi iz prošlosti reinterpretiraju se u novim materijalima i stilovima. Poseban “stari” efekt dobiven ekskluzivnom metalnom obradom debitira na nekoliko okvira. Snažna poveznica nove Police kolekcije i nasljeđa brenda vidljiva je u ikoničnim oblicima inspirirani 90-ima.

  police

  Originalni geometrijski oblici modnog karaktera s obiljem osobnosti, karakter je nove Police ženske kolekcije. Vrlo je šik s dozom rocka te pažljiva prema najnovijim modnim trendovima.

  police66

  Odlučni, prepoznatljivi oblici s obiljem detalja i evidentnom vintage inspiracijom: nova kolekcija Police x Lewis Hamilton kombinira svevremensku etos brenda Police s osobnim i modnim stilom prvaka Formule 1.

  polic

  Beskompromisno, kolekcija se poigrava suprotnostima, miješajući lagane stilove s vrhunskim materijalima - visokokvalitetni acetat i titan s novim dizajnom koji se ističu slojevit i zdrav duh.

  police3

  Široki spektar clip-on i fotokromatskih leća čine sve modele eklektičnima i prikladnima za svaki izgled.

  Rođen je novi in house ženski brand: Yalea

  Kreacije ističu ženstvenost, a cilj brenda je podrška slobode i osobnih talenata.

  yalea

  Yalea kombinira estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može poistovjetiti.

  yalea2

  Modeli su lako nosivi, a dizajnom lijepo uokviruje lice.

  yalea32

  Eksplozivna, kultna i originalna, prva je kolekcija naočala PHILIPPA PLEINA...

  ...s revolucionarnim kodeksom te odlučnim i inovativnim dizajnima koji izražavaju snažnu autentičnost brenda.

   Philipp Plein

  Ekskluzivni modeli utjelovljuju rock'n'roll duh brenda koji evocira snove, pozitivnost te hrabrost biti jedinstveni.

  pp8

  Sunčane i dioptrijske stilove karakteriziraju jedinstveni elementi poput višeznačne interpretacije logotipa – predstavljen u punoj i monogramskoj verziji – lajtmotiv je cijele kolekcije uz ostale ikonske elemente brenda, poput lubanje, kristala i klinova.

  Ekstrovertna u sunčanim i dioptrijskim modelima, FURLA se u najnovijoj kolekciji ističe geometrijskim laganim oblicima.

  Furla

  Paleta boja i detalji inspirirani su modnim dodacima brenda koji ističu snažnu vezu svih kategorija - od naočala i torbica do malih kožnih proizvoda.

  furla2 cr

  Logotip 'Arch', osebujan element u dizajnu, prisutan je u različitim stilovima i varijantama: kao ukrasni detalj na krilcima, prednjim dijelovima ili kao strukturni element modela.

  U najnovijoj kolekciji FILA otvara put dinamičnijoj evoluciji brenda.

  Ostaje vjerna sebi i nudi stilove koji se lako nose. Blokovi boja, kontrasti i uzorci opisuju bezvremensku baštinu koja se manifestira u različitim aspektima modela, pažljivoj izvedbi i stilovima.

  Fila

  Nekonvencionalni dizajn, vitki metali, podebljani acetati i gumeni umetci u pop bojama personaliziraju svaki okvir. Snažna vibracija 80-ih osjeća se kroz sintetički val koji pršti energijom, od nostalgičnog ‘povratka u prošlost’ pa sve do neukrotive svježe modne osviještenosti.

  fila

  Modeli iz SS2022 kolekcija dostupni su u maloprodajnoj mreži DeRigo partnera.

  Modeli iz kolekcije Philipp Plein ekskluzivno su dostupni u Optici Anda.

  Police