SRETAN ROĐENDAN // 10 dana slavlja za 10 godina Livision optike

  Iskustvo, stručnost i kvaliteta osnovni su postulati Livision optike već čitavo desetljeće, a osim spomenutim, povjerenje kupaca stekli su osobnijim pristupom, stručnošću za dobar vid u svim prilikama uokvirenim širokom ponudom naočala.

  Kroz dosadašnjih deset godina poslovanja LIVISION optika se profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne odgovore na sva pitanja, profesionalan tretman i rješenje za vid prilagođeno njihovim specifičnim potrebama.

  Livision 10 godina naslovna 2

  Livision optika nudi sve: od provjere vida, izmjere i izrade jedinstvenih naočalnih leća, od jednojakosnih, preko fotoosjetljivih do progresivnih koristeći specijalan uređaj ''Visioffice'' te izradu dioptrijskih naočala u vlastitoj radionici na vrhunskim “Essilor” strojevima.

  10danaslavlja

  Svi zaposlenici su optičke stručne naobrazbe, s višegodišnjim iskustvom, uz vodstvo osnivača i optometrista Livia Svržnjaka: - Rezultat našeg dosadašnjeg, desetogodišnjeg rada su zadovoljni kupci koji, osim što im je vid učinjen boljim, žele s LIVISION OPTIKOM stvoriti prijateljski odnos te naći mjesto od povjerenja za svoje oči. I to čine svakodnevno, u suradnji s našim stručnim djelatnicima. Želimo, možemo i znamo vid učiniti boljim i ljepšim! To je krilatica koja nas vodi već puno desetljeće, a vjerujemo da će još dugo, zajedno sa svima vama. Kao zahvalu za vjernost, svojim smo postojećim i budućim kupcima pripremili brojne popuste i iznenađenja kroz čak 10 dana slavalja, veselimo se vidjeti vas u svim Livision optikama - .

  Ponuda izvan svih okvira

  d3

  Uz najkvalitetnije naočalne leće, u ponudi LIVISION optike nalaze se i moderni, ekstravagantni okviri kakvi su već privukli brojne korisnike, uključujući i Antoniju Blaće, Anju Alavanju, Ivana Dečaka, Jacquesa Houdeka i mnoge druge.

  - Livision optika nudi uvijek više. Okviri koje pronađete na njihovim policama, osim što će govoriti o vašoj osobnosti, bit ce i jedni od originalnijih u gradu. Uz širok izbor okvira zaposlenici Livisiona nude vam i profesionalnu uslugu te ugodan, gotovo kućni ambijent. Zato se u Livsionu i sam osjećam - baš kao kod kuće - poručio je povodom slavlja 10 godina Livision optike frontmen Vatre Ivan Dečak.

  ef

  Naočale su davno prestale biti samo puka potreba i dio su modnog izričaja, pa tako naginjemo njihovoj nabavi i za upotpunjavanje stila, ali i uz nekadašnji naglasak na korekciju, danas sve više korisnika prepoznaje njihovu važnost u prevenciji.

  Livision poslovnica

  U Livision optikama, na tri zagrebačke lokacije, možete pronaći širok izbor okvira i rješenja za svoj vid – ponude za vid u okvirima izvan svih okvira.

  Deset godina od otvorenja prve Livision poslovnice, one u Ulici grada Vukovara 58a, svakako je razlog za naše zajedničko, veliko slavlje!

  Ono će trajati punih 10 dana, od ponedjeljka 19.9. do petka 30.9., a u tom period možete u svim Livision optikama napraviti besplatnu stručnu provjeru vida te nabaviti željene okvire po sjajnim cijenama. Oni će, povodom rođendanskog slavlja, biti na 50%, a do kupona se dolazi brzo i jednostavno, putem besplatne Livision aplikacije, dostupne za IOS ili Android.

  Upotpunite kolekciju, istaknite se stilom i dobrim vidom, iskočite van okvira uz Livision i 10 dana slavlja za 10 godina.

  PR TEMA

  3fl1