SPRING_colors // KATARINA BABAN ima preslatke nove haljine za PROLJETNE PRINCEZE

  Slatke haljine, lepršave teksture i neodoljivi pasteli najavljuju sunčane proljetne dane, a sve skupa stilska je režija Katarine Baban i njezina brenda Lilith.

  Katarina Baban Lilith

  - Pastelne boje, koje su već prepoznatljiva nit vodilja Lilith brenda, i ovoga puta dominiraju kolekcijom, a upravo ovu kolekciju odlučila sam posvetiti raskošnim i svečanim haljinama. Iako su nam u posljednje vrijeme uskraćene prilike u kojima bismo uživale u eleganciji, ova kolekcija mali je podsjetnik i inspiracija za odjenuti nešto ljupko, šarmantno i elegantno te se osjećati poput moderne princeze. Nježna i šarmantna, ali istovremeno odvažna, senzualna i snažna, inspirativna je poruka svim ženama satkana kroz Lilith haljine – ispričala je Katarina Baban.

  Dina Vojnovic i Katarina Baban 2 Lilith

  Princes siluete osnova su kolekcije, a od aplikacija tu su biseri, perje i čipkasti detalji. Haljine su idealne za važne trenutke i onaj romantičan, damski osjećaj.

  Lilith bridal

  . Fotografije potpisuje Dora Barker, frrizure je radio salon Mali frizeraj iz Zadra, make up Nina Kovačević, a u ulozi modela naše su se Dina Vojnović i Katarina Baban.

  Dina Vojnovic LilithDina Vojnovic 2 LilithDina Vojnovic i Katarina Baban LilithDina Vojnovic i Katarina Baban 3 LilithKatarina Baban 2 LilithKatarina Baban 3 LilithKatarina Baban 5 LilithKatarina Baban 6 LilithKatarina Baban 7 LilithLilith bridal 2