Spremni za ljeto @ Orchestra

    Nedavno se u City Centeru One West Zagreb otvorio zanimljiv dućan za klince do 14 godina starosti, francuska Orchestra koja nudi sve potrebno od odjeće i modnih dodataka kako bi mališani neometano uživali u igri i suncu. Predlažu šarene motive na haljinama, majicama, hlačama, ali i šeširićima i ručnicima. Orchestra je posebna po tome što nudi godišnju članarinu po cijeni od 125 kuna, s kojom sve možete tijekom godine dana kupovati po 50 % nižoj cijeni. Ionako im cijene nisu nešto visoke, pa se ova varijanta u svakom slučaju isplati. Na primjer, slamnati šeširić za djevojčice ili dječake košta 96 kuna, pa je klub cijena samo 48 kuna.

    dečki šešir 96kn-club 48kn


    - Nova ljetna i beachwear kolekcija donosi pregršt šarenih i veselih swim&fun komada za klince i klinceze do 14 godina starosti. Uz moderne outfite za plažu, u Orchestra storeu u City Centeru one West Zagreb, čeka vas i pregršt modnih dodataka - sunčane naočale, šareni šeširići, kape za zaštitu od sunca te drugi modni dodaci koji će oduševiti najmlađe, ali i njihove roditelje - objavila je danas Orchestra.

    Majica za bebe 48kn club24kn-hlacice za bebe 48kn club24kn K.kostim za bebe 112kn club 56 knRucnik za djecake 160kn club 80knRucnik za djevojcice 160kn club 80knSesiric za djevojcice 96kn club48knTunika za djevojcice 144kn club 72knK.gace za djecake 96kn club 48 kn