SIMONE ANDREOLI // miris je strast, plaža, tropsko voće i posveta ljubavi

  Simone Andreoli jedan je od najtraženijih talijanskih niche brendova mlađe generacije. Simboliziraju ga snažne formule inspirirane plesom, plažom i vrućim ljetom. Tema su putovanja, jer sam autor voli upravo to – parfumer Simone istražuje svjetske egzotične destinacije.

  simone1

  - Mirisi su djelomično inspirirani mojim uspomenama, a glavne note su one tropske poput kokosa, no tu je i zavodljiva vanilija te slične kompozicije inspirirane strastvenim ljetom i provodima, veseljem života – komentirao je Simone Andreoli, koji je osobno svratio u Zagreb na poziv Boruta Mihalića, čije TOP parfumerije imaju brend u ponudi već oko godinu dana.

  simone3

  Simone i Borut

  Isprobavali smo nekoliko mirisa, njegove su kreacije snažne, zavodljive, karakteristično se osjeti svaka nota, jasno je naglašena u kompoziciji.

   

  @dubravkapz #beauty #parfum #niche #nicheparfums #topparfumerije #zagreb #lekolac #simoneandreoli #croatia #zagreb ♬ Flow - Jeff Kaale

   

  Tropske poput kokosa uistinu prevladavaju, a tu je i neobična simbioza vanilije i trešnje – u novom mirisu koji je pritom predstavio. Ime kreacije je Vicebomb.

  simone2

  Vrlo slatka i zavodljiva, ova je mirisna kreacija jedna od onih koje ćete pamtiti. I imena su super – jasno je što znače Rose of Dangerous Flamenco (moćna ruža inspirirana neodoljivim plesom) i Malibu – Party in the Bay (kokos plus rum). Simone je simpatičan lik koji uživa pričati o svojim mirisima te ističe kako stalno traži načine kako da osmisli miris koji je zavodljiv, atraktivan, snažan, ali i nekako poseban pa se igra kombinacijama na hrabar način.

  Simone Andreoli su zapravo mirisni dnevnici, protkani emocijama i lijepim sjećanjima.

  simone4

  Sirovine koje se koriste u proizvodnji odabrane su prema najstrožim kvalitativnim standardima.

  Pakiranje je luksuzno, dolazi u kutiji, sve skupa uspješna je i cool niche priča, u kojoj se tradicionalne note pojavljuju u modernim formulama inspiriranima ljepotom i snagom vitalnosti i života.

  simone9

  Predstavljanje je održano u Le Kolaču, u Parku kneževa, gdje smo dobili male slatke zalogaje inspirirane upravo mirisima - nešto fantastično, zabavno i ukusno.