TA GENIJALNA kratka kosa // RUTH BELL i MARTA KLEMENČIĆ su toliko slične, izgledaju kao SESTRE

  Ne, naravno da nisu sestre, Martu znam preko Ane Kuštre (suvlasnica zagrebačkog salona 'Do šminke i frizure za pol vure'), a Ruth Bell je poznata britanska manekenka. Neki dan Ruth je objavila novu Diorovu kampanju za make-up, a Marta je gotovo istovremeno izašla iz salona s novom bojom.

  ruth i marta

  Marta inače nosi super kratku kosu, njezini rituali su odlasci kod Ane gdje se vrte razne ideje, a kako to ide s kratkom kosom, možeš si dopustiti svašta.

  marta 2 ana kustre hair

  - Od kad znam za sebe nosim kratku kosu i jedino se tako osjećam dobro. Od kad dolazim kod Ane, nekako smo zajedno odlučile da mogu još kraće. S ovom se frizurom osjećam najženstvenije, bez obzira kako to paradoksalno nekome možda zvučalo – veli mi Marta.

  Dior Pure Glow Spring 2021 Makeup Campaign02

  S druge strane, Ruth Bell, njezina dvojnica, ima super modnu karijeru, no postala je svjetski hit krajem 2014. godine, kad je skratila kosu. Nešto kao i Linda Evangelista u devedesetima. Kad je skratila kosu, ta modna i beauty kameleonka osvojila je scenu.

   
   
   
   
  View this post on Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  A post shared by Marta (@pile.pirgavo)

  Ima puno toga u krartkoj chic kosi, tako dobro otkriva lice, oblikuje glavu, ističe pogled i, naravno, onima koje je nose čini super zadovoljstvo.

  Dior Pure Glow Spring 2021 Makeup Campaign03

  Ruth Bell @ Dior spring make-up

  marta

  marta 3 ana kustre hair