Replay zima 2011/12

    KAKO? Replayeva kolekcija za jesen i zimu dizajnirana je za život u užurbanom gradu. Inspirirana “campus” i “biker lookom”, donosi povratak u vrijeme kada je osnivač Replaya Claudio Buziol započeo svoju jedinstvenu avanturu u svijet mode. Užurbani koncept gradskog života traži u izvjesnoj mjeri formalnost, no osim na udobnosti i kvaliteti, naglasak je na tome da se osoba u odjeći osjeća opušteno, izražavajući svoju osobnost i stil.
    Traper je i ove sezone okosnica kolekcije, a kroz karakteristične obrade i efekte vraća se korijenima, kada je započeo životni vijek kao radnička odjeća. Žena i muškarac, prema Replayu, ove sezone ne mogu biti odjeveni bez istaknutih oblina, a hit kolekcije predstavlja iznošeni crni traper u skinny fit varijanti. Denim je uvelike prisutan i u ostatku ženske i muške kolekcije, kroz detalje, tkanine i efekte na majicama i jaknama, za koje su inspiraciju dizajneri iz Replaya pronašli u prijašnjim kolekcijama.

    KAMPANJA: U godini kada ova modna kuća slavi trideseti rođendan, jedinstvena i svevremena image kampanja čiji je autor Thierry Le Goués slavi činjenicu da je traper i dalje jedan od univerzalnih komada u Replayevoj kolekciji. Zaštitna lica kampanje su Vinnie Woolston, Sara Sampaio i megapopularna Irina Shayk.

    GDJE KUPITI: http://www.reverto.hr/replay-prodajna-mjesta