Princeza U CRVENOM / 6 sočnih potpisa

  Parfem, haljina, ruž, volani... sve je to u ovoj crvenoj priči: Lanvin donosi miris inspiriran snagom rumene, Modern Princess, dok nas Elizabeth Arden zavodi novim ružem u sočnom tonu – pametan dizajn nosi ime Beautiful Color. Mala haljina i Converse starke dobile su novu energiju, dinamiku i motiv, a tajice u hot tonu pozivaju nas na vježbu!

  bettybarclay 719653
  Lice kampanje je Steffy Argelich


  Lanvin predstavlja Modern Princess za buntovnu avanturisticu: - glamurozna, neukroćena i žestoko senzualna, ona koristi svoju slobodnu volju, igra se sa tajnama i izvjesnostima. Ničemu i nikome nije bila zarobljenik. Ona stvara svoju sudbinu. Njena sloboda je dragocjena.

  bettybarclay 719653
  foto via


  Miris je miris seksi, cvjetni, inspiriran crvenom bojom. Ta je boja sinonim za strast, senzualnost i intenzitet, boja ljubavi, ali i zabranjenog. Neodoljivo je privlačna i fascinantna; primamljiva kao zabranjeno voće - kreator mirisa Christophe Raynaud.


  Modern Princess Lanvin - gornje note su svježe, sa slatkom Pink Lady jabukom i crvenom ribizlom. Srednje note su više ženstvene; dvojni karakter jasmina, istovremeno delikatan i puten, stapa se sa cvjetovima frezije. Baza parfema predstavlja ženstvenost notama baršunastog bijelog mošusa, luksuznog bijelog drveća i senzualne orhideje. Cijene: 60 ml 457 kn, 30 ml 296 kn, Muller

  bettybarclay 719653

  Elizabeth Arden tekući ruž Beautiful Color pruža intenzivnu boju visokog sjaja. Mikro-pigmenti su zaslužni za intenzivnu boju već nakon jednog nanošenja, dok prirodni esteri i glicerin njeguju usne i osiguravaju dugotrajnu boju bez isušivanja. Inovativni dizajn u maniri je kemijske olovke – na jedan klik tekuća tekstura izlazi kroz jastučić na vrhu. Cijena: 173 kn, Douglas.

  bettybarclay 719653

  Starke imaju Pastels kolekciju, ovo je njihova zvijezda!

  bettybarclay 719653

  Free People pozivaju na akciju, tajice su super-stylish.

  bettybarclay 719653

  Mala, crvena i fantastična / haljina Oliver Bonas, prshots

  bettybarclay 719653

  Betty Barclay - rumena razigrana bijelom