PREMIJERA FILMA „DOPUNSKA NASTAVA“ // kako su se glumac FRANKO (11) i mama ANA sredili za RED CARPET?

  Emocije su frcale na sve strane! Uzbuđenje je bilo gotovo opipljivo… - priča mama Ana Kuštre koja je sa sinom Frankom Pavičićem sinoć prošetala crvenim tepihom na premijeri Dopunske nastave Ivana-Gorana Viteza, jer njezin 11-godišnjak ima jednu od glavnih dječjih uloga u filmu. Premijera je održana u Cinestaru u Branimircu.

  – Nije lako biti mama 11-godišnjaka, očit je ulazak u taj famozan pubertet koji me ponekad dovede do ludila, a onda se pojave ovakvi momenti gdje cijelom svijetu želim ponosno pokazati tko je moj sin! I svakoj mami želim da osjeti taj ponos koji ja doživim kad vidim Franka na velikom platnu među velikim hrvatskim glumačkim imenima – priča Ana, inače suvlasnica salona za njegu kose „Do šminke i frizure za pol vure“.

   Anita Matic Delic
  Ana i Franko

  Kako su se mama i sin sredili za ovaj veliki trenutak?

  - Franko je trenutno u nekoj reperskoj fazi – nastavlja Ana - tako da je bijela košulja bila domet elegancije uz naravno totalno cool sive traperice s podrapanim detaljima. Što se tiče mene, inače nisam obožavateljica haljina, no ovoga puta promijenila sam priču i odjenula jednu – lepršavu i plisiranu. Boho styling zaokružila je crna traka u kosi! Za cipele sam izabrala klasične crne salonke s malom, tankom potpeticom - .

  Anita Matic Delic

  Četiri godine nakon filma "Narodni heroj Ljiljan Vidić", redatelj Ivan-Goran Vitez predstavlja satirični triler o talačkoj krizi u jednoj osnovnoj školi.

  - Dopunska nastava u produkciji Interfilma, film je koji na intrigantan način pokazuje stav političkih elita, a i hrvatskog društva u cjelini prema hrvatskom školstvu, od učenika do učitelja i profesora, te bi stoga mogao biti zanimljiv svima s obzirom na aktualni štrajk prosvjetnih djelatnika u Hrvatskoj – objavljeno je povodom premijere.

  Anita Matic Delic

  Glumačku postavu čine Milivoj Beader, Marko Cindrić, Anita Matić Delić, Željko Königsknech, Filip Eldan, Zlatko Burić, Đorđe Kukuljica, Darko Janeš, Janko Popović Volarić, Marina Kostelac, Zlatan Zuhrić Zuhra, Petra Vukelić, Sanja Milardović, Ana Marija Percaić, Ivica Zadro, Vili Matula, i drugi. Na velikom platnu su debitirali i mladi Frida Jakšić i Franko Pavičić u vodećim ulogama devetogodišnjih školaraca.

  Scenarij i režiju potpisuje Ivan-Goran Vitez, direktor fotografije je Lutvo Mekić, kostimografkinja Katarina Zaninović, majstorica maske Snježana Gorup, scenograf Mario Ivezić, montažerka Ivana Rogić, a producenti Ivan Maloča i Maja Vukić. Film je posvećen velikanu hrvatske umjetnosti Ivi Gregureviću te je dio Hrvatskog Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva.

  Film u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar i ostalim kinima od četvrtka 21.11.2019.

  Anita Matic Delic

  Frida Jakšić i Franko Pavičić

  Anita Matic Delic

  Petra Vukelić i Goran Vrbanić

  Anita Matic Delic

  Anita Matić Delić

  Anita Matic Delic

  Janko Popović Volarić

  Anita Matic Delic

  Lana Barić i Ivan Goran Vitez

  Anita Matic Delic

  Marina Kostelac i Željko Königsknecht

  Anita Matic DelicAnita Matic Delic