Predivna božićna BAJKA Borisa Pavlina

  Naš slavni modni autor Boris Pavlin, poznat po neodoljivim bajkovitim haljinama i vrhunskom ručnom radu, donosi božićnu video čestitku, odnosno kratki film prepun njegovih modnih delicija i čarobnih scena. 


  pavlin3

  Bilo je to sasvim drugačije iskustvo od snimanja klasičnih kampanja. Kontrolirani, gotovo intimni uvjeti u kojima nastaju fotografije bili su zamijenjeni kreativnim kaosom u kojem je u svakom trenu na setu jurilo dvadesetak ljudi. Samo snimanje za tih nekoliko minuta trajalo je preko dvadeset sati, a pred i post-produkcija mjesecima – Boris Pavlin.

   


  Spellbound je nastao u režiji Barbare Vekarić i u produkciji MOTION-a. Ines Nezirović transformirala je tvorničke hale napuštenog Gredelja u mjesto gdje se događa čarolija, a Pavlinove princeze utjelovile su mlade hrvatske glumice Fani Solomun, Iskra Jirsak, Erna Rudnički, Lucija Batur, Darija Gabrić, Sara Simić te Ana Klaudija Stilinović.
  Za fotografiju zaslužan je Filip Tot, za specijalne efekte majstor vfx-a Tom Vujnović, glazbu potpisuje Vinko Borčić, a montažu je radila Monika Drahotuski. Frizure je kreirala Maja Misirić za atelier Monet, make-up Bianka Zugelj, dok je Mario Nokaj iz Lapidariuma osmislio i izradio unikatne komade nakita za svaku haljinu.

   

  pavlin1pavlin2