Postani lice studia Opium!

  Do 11. travnja sve djevojke starije od 16 godina mogu se prijaviti na natječaj Točkica koja nedostaje Opiumovom maku i postati proljetno lice zagrebačkog frizerskog studija Opium. Najkreativnija će osvojiti potpuni makeover kose u aranžmanu kreativnih i iskusnih stilista kose Tee Matičević i Martina Posavca. Riječ je o odabiru djevojke kojoj će vrhunski tim Opiumovih stručnjaka, predvođen kreativnom direktoricom Teom Matičević i omiljenim frizerom poznatih nam Hrvatica, Martinom Posavcem, darovati potpuno nov, svježi proljetni izgled.

   

  opium15

   

  Kako sudjelovati?
  Do 11. travnja 2014. na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. pošaljite fotografiju svoje frizure inspirirane crvenim makovima, te objasnite u nekoliko rečenica kako zamišljate crvene Opiumove makove u kosi: pritom se inspirirajte i budite drugačije! Fotografije će nakon toga biti objavljene na Facebook stranici studia Opium.

  Izabrano lice fotografirat će poznata autorica Biljana Gurina, uz make-up s potpisom dugogodišnje vizažistice Marijane Gluić.

   

  martintea-312 cr

  Iskusni frizeri i stilisti kose Martin Posavec i Tea Martičević