Philips Sense IQ fen // smart gadget koji prepoznaje teksturu i nivo vlage u kosi zahvaljujući infrared tehnologiji

  Zagrebačka stilistica za kosu Mirna Barišić, vlasnica Karmell Ateliera, otkrila je da je jedno od najčešćih pitanja koje joj postavljaju klijentice: kako se boriti protiv suhe i ispucale kose. Uz ciljane proizvode za njegu, otkriva nam, najvažnije je sušilo koje koriste kod kuće.

  mirna karmell

  - Sušenje kose može imati negativni efekt na isušivanje vlasi, ali Philips SenseIQ sušilo je u tom segmentu nadmašilo sve druge jer pomoću umjetne inteligencije prati toplinu vlasi te regulira temperaturu sušenja prema tome. Prilagođava se potrebama ravne, kovrčave ili blajhane kose, pruža ženama jedinstveni tretman koji je nužan za zdravlje njihove kose – istaknula je Mirna na predstavljanju u vlastitom salonu Karmell Atelier.

  Philips foto 1

  Philips SenseIQ je uređaj za sušenje i stiliziranje kose koji djeluje u dva smjera: prilikom sušenja kose štiti je od oštećenja, ali i primjenjuje optimalnu količinu topline kako bi vrijeme sušenja bilo što kraće. Ovo je sušilo koje se prilagođava svakoj kosi na način da dok je suši 12 000 puta regulira temperaturu i jačinu puhanja.

  Zahvaljujući infracrvenoj tehnologiji koja se prilagođava prirodnoj vlažnosti određene kose, ovaj fen ne izvlači vlagu iz kose, već je čuva u vlasi, a rezultat je nježna, prirodno hidratizirana i svilena kosa puna volumena.

   karmell44

   

  karmell 3 philips