Parfume NEWS / papar, citrusi, bergamot...

  Ovih dana stigli su kod nas neki mirisni noviteti: ako ste u potrazi za novim parfemom, tu su sada i ženski Armani Code Cashmere, muški Code Colonia, Police za nju i njega, te ženski Éclats Précieux Givenchy i Jimmy Choo L'eau.

   

  armani code cashmere

  Armani CODE Cashmere je novi dodatak liniji mirisa koju je započeo Armani Code, nakon kojeg je 2015. uslijedio Code Satin. Ova su tri mirisa zamišljena kao tri stilske kompozicije koje, svaka na svoj način, interpretiraju esenciju narančinog cvijeta. Zajedno sa suptilnim nijansama gurmanskih i cvjetno-orijentalnih nota, tvori upečatljiv mirisni trag.
  Cijene: 30 ml 396 kn, 50 ml 562, 70 ml 714 kn, Douglas, Muller.

   

  armani code cashmere


  Giorgio Armani brand predstavlja treću epizodu svoje CODE sage: CODE Colonia, novi muški miris za muškarce.
  Armani Code Colonia pripada istoj liniji kao Armani Code i Armani Code Profumo, a kreirao ga je Antoine Maisondieu (Givaudan). Radi se o kombinaciji citrusnih nota (bergamot, mandarina, ružičasti papar) i aromatičnih srednjih nota muškatne kadulje koje se prožimaju s cvjetnim notama u savršeni spoj s narančinim cvijetom. Bazne note imaju prepoznatljivu puderastu kvalitetu mirisa fougère koju daju drvenaste note, jantar, zrna tonke i sunčanica.
  Zaštitno lice mirisa je holivudski glumac Chris Pine.
  Cijena: 50 ml 480 kn, 75 ml 575 kn, 125 ml 781 kn, Douglas, Muller.

   armani code cashmere

  Éclats Précieux Givenchy - slatki voćno-cvjetni otvara se osvježavajućom mandarinom, u srcu su turska ruža i zumbul, a baza završava priču toplim tonovima zrna tonke i pačulija. U prodaji se može naći samo 50 ml po preporučenoj cijeni od 441 kn, ekskluzivno za Mueller.

  armani code cashmere

  Jimmy Choo L'eau priziva kombinira cvjetne, svježe i note mošusa. U gornjim notama u fokusu su hibiskus i bergamot, dok srce čine slatka nektarina i božur. Donju notu čine cedrovina i mošus. Miris dolazi na naše tržište u veljači, može se pronaći u Mulleru i Anabelli. Cijene: EDT 40 ml 324 kn, 60 ml 477 kn.

   

  armani code cashmere

  Police TO BE The Queen: kompoziciju čine citrusne note te kombinacija jasmina, pačulija i vanilije.


  Police TO BE The King: dinamičnu kompoziciju mirisa predvode osvježavajući citrusi i aromatični začini, dok bazu čine drvenasti akordi cedra.
  Police parfemi dostupni su u dm prodavaonicama po preporučenim maloprodajnim cijenama od 159,90 kn (The King) i 169,90 kn (The Queen).

  armani code cashmere