PARFUME.news / mošus, tropsko cvijeće, vanilija...

  Bivša direktorica kuće Guerlain predstavila je vlastitu parfemsku niche liniju kao posvetu veličanstvenom mošusu, Abercrombie & Fitch i Avon imaju osvježavajuće prijedloge za proljeće, a za njega tu je ledeno dobar Jimmy Choo Man Ice.

   1.13.17 AF APPRVD A F bottle box 50ml stright
  Nakon 27 godina rada na mjestu kreativne direktorice Guerlaina, Sylvaine Delacourte započela je vlastitu mirisnu priču. U prvoj kolekciji autorica predstavlja jednu zvijezdu – jedan sastojak, mošus.


  Kolekcija je namijenjena  ženama i muškarcima koji vole nježne i vedre note mošusa na jedan moderan način. Za sve koji žele izraziti svoju jedinstvenu osobnost. Za sve one koji su ekološki osviješteni. Za sve koji vole suptilan način života, za sve koji vole nježne, a ne agresivne note - Sylvaine Delacourte.

   

  1.13.17 AF APPRVD A F bottle box 50ml stright
  Mošusna kolekcija sadrži 5 mirisa: Dovana, Lilylang, Florentina, Helicriss i Smeraldo.


  Dovana znači dar na litvanskom jeziku. Predstavlja delikatnost svijetlih latica. Svježi mošus budi čistoću, miris sapuna obogaćen s dozom irisa, suncokreta i nagovještaja vanilije.
  Lilylang: ylang-ylang i jasmin utkani su u blistav i senzualan miris koji miriše na suncem okupanu kožu. Ove note osvijetljene su jednim egzotičnim sastojkom – slatkom limetom.
  Florentina posjeduje puderastu i baršunastu nježnost priče iz djetinjstva, kao melodiju u plavom. Note mirisa su bogati badem, plemeniti iris iz Firence, suncokret, karanfil. Korijen vetivera kompoziciji daje šumsku notu.

  Sylvaine Delacourte Collection Muscs 1
  Pakiranje je od recikliranog metala i kartona


  Helicriss - ovaj začinski cvijet (čije je botaničko ime Helichrysum) je u pratnji je gustih, toplih, gotovo mističnih sastojaka: drvo kumaru, pačuli, tamjan i benzoin smola.
  Smeraldo znači smaragd na talijanskom, buket zelenog lišća. Njegova mošusna jezgra oživljena je s svježinom biljke i citrusnim notama kao što su yuzu i svježe note korijena Angelike.

  Eau de Parfums mirisi koncentrirani su s oko 15 % parfemskog ulja s dugačkim mirisnim tragom i trajnošću jer svaki ima koktel od oko 10 mošusa koji dobro drže na koži. Materijali imaju svoje podrijetlo - iris iz Italije, vetiver iz Indije, pačuli sa Haitija.
  Cijena: EDP 100ml 1050 kn, ekskluzivno u Martimexu (Trg bana J. Jelačića 11, Vlaška 70b, Ilica 73, Zagreb).

   

   1.13.17 AF APPRVD A F bottle box 50ml stright

  Avon Little sequin dress – tonovi mandarine i manga nastavljaju se na kombinaciju gardenije i tropskog cvijeća, dok bazu čine mošus i jantar. Miris potpisuje Caroline Sabas.  Cijena: 98,90 kn.

   

   1.13.17 AF APPRVD A F bottle box 50ml stright1.13.17 AF APPRVD A F bottle box 50ml stright

  Nakon vrlo uspješnog lansiranja novog mirisa za muškarce u rujnu 2016, Abercrombie & Fitch najavljuje First Instinct for Women, razvijen u suradnji s kućom Inter Parfums.  

  Gornje note: osunčana magnolija u kombinaciji sa grejpom, passion fruit daje slatku svježu notu. Srednje note: divlji cvijet naranče  daje blistavu notu, dok orhideja pomiješana s egzotičnim lopočem zaokružuje srce mirisa. Donje note: topla ambra, mješavina tonke i mošusa.
  Cijene: EDP 30 ml, 346 kuna; 50 ml, 500 kuna; 100 ml, 654 kuna; parfumirani body lotion 200 ml, 200 kuna, Douglas.

   

   1.13.17 AF APPRVD A F bottle box 50ml stright

  Evolucija Jimmy Choo muških mirisa nastavlja se uvođenjem svježeg i aromatičnog Jimmy Choo MAN ICE.
  Gornje note: mandarina, bergamot, esencija cedrata. Srednje note: esencija vetivera, pačuli, cedrovina, jabuka. Donje note: mošus, mahovina, ambroxan.
  Cijene: EDT 30 ml,  331 kuna; 50 ml, 438 kuna; 100 ml, 608 kuna; after shave balm 150 ml, 192 kune, deo stick 75 gr, 146 kuna, Muller, Anabella.

   

  1.13.17 AF APPRVD A F bottle box 50ml stright