PARFUME NEWS // ljetni MIAMI VICE mirisi posvećeni vrućem koktelu i art decou

  Prva asocijacija na Miami Vice definitivno je istoimena legendarna serija iz 80-ih u kojoj su dva frajera, Don Johnson i Philip Michael Thomas radili reda i vozikali se u super autima po sunčanim ulicama Miamija... Don iliti Sonny nosio je bijelo odijelo, prepoznatljivo i dan danas, dok je njegov partner Ricardo imao plave i lavanda, plave tonove. Ovaj mega hit bio je jedna od prvih serija tog tipa.  

  1 miami bleu

  Bili su ti frajeri oličenje seksipila i elegancije koja prati Miami, grad u kojemu se, čini se, konstantno nešto snima. Inače Miami ima i umjetničku stranu, ne samo da je dio grada sagrađen u prepoznatljivom art deco stilu, oplemenjenom bojama, već se tamo svake godine okuplja dizajnerska krema na utjecajnom sajmu Art Basel Miami Beach.

  Upravo tom umjetničkom svijetu kroz bočicu te vrućim ljetnim zabavama kroz sam miris, posvećena su dva nova aduta brenda Kilian. Sam osnivač Kilian Hennessy radio je na mini kolekciji Miami Vice s parfumerima Sidonie Lancesseur i Calice Beckerom kako bi osmislili autentičan ljetni koktel.

  1 miami bleu


  LOVE THE WAY YOU TASTE osvježava sjajnu sofisticiranost Mojito koktela koji dolazi s top notama limona i peperminta, za osvježavajući prvi dojam. Srce čine note zelenog lišća i cvijeta magnolije. Miris ljetnog tonika pjenušave vode i vetivera nalaze se u bazi. Miris je rađen u suradnji s Sidonie Lancesseur.


  LOVE THE WAY YOU FEEL slavi taktilne užitke tijela na plaži. Preoblikovanje Monoï ulja, ovaj zagrijavajući i egzotičan miris ukazuje na kontakt kože s kožom, sjajan ten i mišiće. Parfemski nos Calice Becker susreo se s izazovom koji je pred njega postavio Kilian Hennessy: uzmi inspiraciju najimpresivnijeg mirisa života na plaži, Monoï ulja, i kreiraj sasvim novi cvjetni spoj koji slavi zavodljivost. Nježne top note bergamota i nerolija su uvod u slatkoću i senzualnost, potom dolazi ylang-ylang, a onda i čarobna kombinacija kokosa i vanilije.

   

   1 miami bleu

  1 miami bleu1 miami bleu1 miami bleu